Karamarko : ‘Stanje u stranci me motivira, puno je nezadovoljnih u HDZ-u’

Karamarko : ‘Stanje u stranci me motivira, puno je nezadovoljnih u HDZ-u’

Bivši čelnik HDZ-a Tomislav Karamarko svojim je pratiteljima na Facebooku čestitao novu 2018. godinu i otkrio da je njegova godina počela u izvrsnom raspoloženju.

‘Neprijatelji su ti uvijek najbolji odvjetnici’

Osvrnuo se na današnju objavu ekskluzivnih dokumenata u Nacionalu, koji otkrivaju da je bivši predsjednik HDZ-a i nekadašnji prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko navodno lagao u imovinskoj kartici i prešutio nekretnine milijunske vrijednosti. Radi se o posjedu polovice najmanje milijun i pol eura, odnosno oko 12 milijuna kuna, vrijedne vile u elitnom zagrebačkom naselju Bukovcu.

‘Naime, kvazimedijski jurišnici posjetili su me kao pravi Djed Mraz i otkrili mi da sam zapravo bogat čovjek. Prema njihovim “neumoljivim dokazima”, danas sam bogatiji za nekoliko iznimno vrijednih nekretnina od Zadra do zagrebačkog Bukovca. Već žurim iste nekretnine ubilježiti u katastru i gruntovnici na svoje ime, a nakon toga očekujem tužbu za ratno profiterstvo. Na kraju ćemo vidjeti tko koga uvjerljivije tuži! Netko je dobro primijetio: “Neprijatelji su ti uvijek najbolji odvjetnici’. U ovoj prozirnoj igri (a)nacionalne bojne, cilj je zapravo doznati sve o mojoj (ne)poznatoj političkoj ambiciji. O tome zasad mogu reći, kao običan Hrvat, da je moja politička misao ista kao uvijek i vrlo je bliska Orbanovoj božićnoj poruci.
Vaš Tomislav Karamarko, napisao je Karamarko na Facebooku.

‘Sve me motivira da se vratim u politiku’

Nakon te je objave Karamarko za 24 sata otkrio da se s vremenom ipak planira vratiti u politiku. Od toga ga dio HDZ-a odgovara, kaže, diskreditiranjem poput objave dokumenata o njegovom tajnom bogatstvu.

‘I stanje u stranci i sve skupa motivira me da se vratim u politiku, ali pitanje je što će mi sljedeće izmisliti. Očito se u stranci boje i računaju na moj povratak više nego ja. U HDZ-u puno nezadovoljnih ljudi komunicira sa mnom, u strahu su. Ja sam si za ovu godinu zacrtao završiti jedan projekt i osigurati egzistenciju djeci, a onda će biti vremena za sve i sve će se na vrijeme znati. Politika me puno koštala i puno sam joj dao’, rekao je Karamarko za 24 sata.

Zamijenio stan na Zelenjaku za dio vile na Bukovcu
Objasnio je i situaciju s vilom na Bukovcu. Kada je sredinom devedesetih dobio kredit s povlaštenom kamatom, prodao je manji stan i kupio veći na zagrebačkom Zelenjaku, no u njega se nije uselio. Kada mu je kum Boško Božić Pepsi predložio kupnju stare kuće na Bukovcu i zajedničku izgradnju nove, stan na Zelenjaku je zamijenio za dio te nekretnine, a ostatak dobio nadoplatu.

‘Od toga i kredita kupio sam manji stan. Božić nikad nije uspio sagraditi kuću dalje od visokog roh-baua, a onda ju je preuzela tvrtka Glumina stan. Preko nje je vlasnik kuće Đuro Kirša, koji je i sad upisan’, kaže bivši šef HDZ-a.

Foto:Pixsell

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI