KAO POKVARENA PLOČA Sve prisutni Peternel iz Škorinog Domovinskog pokreta i bivši član SDP-a gdje je bio sitni kotačić dijeli moralne lekcije  – “Zemljo otvori se!”

KAO POKVARENA PLOČA Sve prisutni Peternel iz Škorinog Domovinskog pokreta i bivši član SDP-a gdje je bio sitni kotačić dijeli moralne lekcije – “Zemljo otvori se!”

O mogućnosti da je netko hakirao stranicu nezavisne kandidatkinje za čelno mjesto metropole Vesne Škare Ožbolt oglasio se i sve znajući i sve prisutni Igor Peternel iz Škorinog Domovinskog pokreta. Smatra to kao dobrom šalom najozbiljnije kandidatkinje za gradonačenika.

Tako to na svom profilu piše čovjek koji se baš ne može pohvaliti nekim životnim uspjesima. Nekada član SDP-a gdje je bio sitni kotačić na kojeg nitko nije obraćao pozornost, pa kad je vidio da ga s bogate trpeze neće zapasti ni mrvice ugurao se u HHO, udrugu za koju se može reći da se ne zna čemu služi. No, i od tamo je zahvaljujući Ivanu Zvonimiru Čičku navodno izbačen isto kao što ga je ista osoba i ugurala u udrugu.

Izbor baš nije bio velik pa se vidjevši da se Miroslav Škoro kandidira za predsjednika države ubacio u njegove redove. Poznat je po tome što je brzo mijenjao mišljenja i svjetonazore.

Dakle, kad takav čovjek komentira događaj za koji će tek istraga utvrditi da li se zbio, Peternel već postavlja svoj sud o tome, zaboravljajući da bi Vesni Škare Ožbolt hakeri mogli biti zainteresirani za hakiranje i da ništa nije čudno da se to i dogodilo.

Ali Peternel, svezanjući i sveprisutni, misleći da je duhovit pokazuje koliko podcjenjuje sve ono što Vesna Škare Ožbolt donosi u svom predizbornom programu, ali tamo neće biti mjesta za njega.

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Ilustracija

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI