Kandidat za predsjednika RH Miroslav Škoro: U kampanji smo postigli puno više nego smo sanjali

Kandidat za predsjednika RH Miroslav Škoro: U kampanji smo postigli puno više nego smo sanjali

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro u četvrtak naveče se družio s građanima na zagrebačkom Trgu Petra Preradovića, izrazio je zadovoljstvo svojom kampanjom poručivši – ‘u kampanji smo postigli puno više nego smo sanjali’ te je izrazivši uvjerenje rekao da neće biti drugog izbornog kruga.

“Mislim da smo postigli puno više nego što je to bilo za sanjati. Ja sam čovjek koji uvijek sebe propituje i mislim da uvijek može bolje. Idući put ću napraviti jedan razgovor s ljudima”, rekao je Škoro novinarima na Cvjetnom trgu upitan je li zadovoljan svojom kampanjom.

Najavio je da će sutra od 11,55 sati putem Facebooka odgovarati na sva pitanja, pozvavši građane da se jave.

Upitan koga očekuje u drugom krugu odgovorio je da njega neće biti.

“Nema potrebe, samo trošimo novce bez veze. Božić je, a ankete govore da ću ja ovako ili onako pobjediti u drugom krugu”, ustvrdio je Miroslav Škoro, dodavši: “Dovoljan će biti i jedan krug”.

Na novinarsko pitanje – “zašto lažu nam u lice”, rekao je da će kao predsjednik promjeniti način na koji narod participira u vlasti te doći u poziciju pitati te koji ‘lažu nam u lice’ – zašto to rade”.

Škoro nije želio komentirati izjave premijera i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića vezano uz potporu koju mu je iskazao HDZ-ov zastupnik Stevo Culej, rekavši da ne komentira Plenkovićeve izjave.

Plenković je ranije danas izjavio kako vjeruje da je gospodin Culej propustio gledati sučeljavanje na HTV-u, pa da vidi svu raskoš, znanje, elokvenciju i sigurnost kandidata kojeg on navodno podržava u prvom krugu.

Škoro se na Trgu Petra Preradovića družio s građanimaa adventske i božićne pjesme izvodili su Stjepan Jeršek Štef, članice Ladarica, klapa Stine i tamburaški sastav Druga strana. (Hina)

Foto: HINA/ Lana SLIVAR DOMINIĆ

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI