KAKVA NEUGODNOST! Tomaševića dočekali prosvjednici iz Resnika: “Dobar dan gradonačelniče, čija si ti MULA?”

KAKVA NEUGODNOST! Tomaševića dočekali prosvjednici iz Resnika: “Dobar dan gradonačelniče, čija si ti MULA?”

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević u petak u Reciklažnom dvorištu Žitnjak, gdje je predstavljao edukativno-informativni projekt za djecu “Odvajamo otpad, usvajamo navike“ doživio je neugodnost od svojih bivših podupiratelja.

Naime, Tomaševića su dočekali prosvjednici iz Udruge za zaštitu okoliša Resnik (UZOR).

Prosvjednici su istaknuli transparente “Gradonačelniće, čija si ti Mula!” na kojima su tvrdili da Tomašević nastavlja projekte bivšega gradonačelnika Milana Bandića i optužili ga za izdaju jer se nekad zajedno s njima borio protiv toga.

“Dobar dan gradonačelniče, ovaj put smo na suprotnim stranama, žao nam je što Vas dočekujemo na ovaj način u Resniku. Sjetite se kad smo prije deset godina ili više bili u staroj školici i za što smo se skupa borili”, rekla je Tomaševiću predsjednica UZOR-a Branka Genzić-Horvat.

Genzić-Horvat optužila ga je da nastavlja sve Bandićeve projekte i poručila da ga nisu za to podržavali i da se za to nisu borili. Rekla je da još od 17. srpnja traže da ih primi, ali on za njih, koji su mu bili najodanija podrška u borbi za bolji Zagreb, nije našao ni pola sata vremena.

Foto: Screenshot/ Ilustracija/ Izvor/ Hina

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI