HDZ PRVE IZBORNE JEDINICE PUCA KAO KOKICA – PLENKOVIĆU SLIJEDI POTOP NA IZBORIMA?

HDZ PRVE IZBORNE JEDINICE PUCA KAO KOKICA – PLENKOVIĆU SLIJEDI POTOP NA IZBORIMA?

Aktivnosti izbornog stožera HDZ-a za prvu izbornu jedinicu u kojoj je nositelj sam šef te stranke Andrej Plenković kao da su naručene od političkih protivnika. Predizborna aktivnost je gotovo nikakva i idejno siromašna tako da se kandidati ni krivi ni dužni mogu nadati samo potopu, dok mešetari uživaju u kampanji i sami sebe promoviraju.

Umjesto da izbjegavaju mjesta gdje dolazi SDP i Domovinski pokret sa svojim kandidatima, gdje neće ovako i onako dobiti niti 5 glasova oni dolaze upravo tamo, umjesto da posjećuju druga mjesta gdje bi mogli postići kakav takav uspjeh ali za to je odgovoran cijeli njihov stožer.

Uglavnom, čini se da izborni stožer ne zna baš dobro kako treba odraditi predizborne aktivnosti pa je to još jedan prilog u korist predviđanja da se HDZ neće dobro provesti na predstojećim izborima pa ostaje samo hoće li Plenković zahvaliti izbornom stožeru ili će ih kuditi?

Da mu se stolica opasno trese Andrej Plenković pokazao je i u intervjuu nedavno na Hrvatskom radiju na kojem je napao sve, od pravosuđa koje eto vodi njegov ministar Bošnjaković procesuira samo HDZ-ovce. Pa tko je tu lud? Hvalio se Plenković postignućima njegove vlade a posebno navodno uspješnu borbu protiv Covida -19 koja mu se sada obija o glavu.

HDZ više nije prvi izbor birača u Hrvatskoj, pokazuje najnovije mjesečno istraživanje političkih preferencija CRO Demoskop i svih ostalih uključenih u ankete.

Iz svega se da zaključiti da će HDZ biti potopljen na ovim izborima upravo zahvaljujući samom Plenkoviću i njegovom egu kao što smo već i puno puta pisali.

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI