HDZ: ‘Trabant’ Jandroković u sučeljavanju ‘pregazio’ Škoru

HDZ: ‘Trabant’ Jandroković u sučeljavanju ‘pregazio’ Škoru

Iz HDZ-a su u subotu navečer na svom facebook profilu ustvrdili kako je ‘trabant’ Gordan Jandroković potpuno ‘pregazio’ Miroslava Škoru u njihovu sučeljavanju na Večernji TV te da je sada posve jasno zašto se Jandroković tako “zamjerio” Škori.

“Vođa Domovinskoga pokreta Miroslav Škoro otkrio nam je danas novu koaliciju, onu Kolinde Grabar-Kitarović, Andreja Plenkovića i, kako je rekao, njegovog  ‘trabanta’ Gordana Jandrokovića”, objavio je HDZ na facebooku.

Istaknuto je kako je svakom, tko je u srijedu pratio Jandokovićevo i Škorino sučeljavanje na Večernji TV, jasno zašto se HDZ-ov glavni tajnik tako zamjerio Škori.

“‘Trabant” Jandroković pregazio je tada Škoru i napravio od njega maloga političkog patuljka od čega se Škoro, evo, ne oporavlja već četvrti dan i u svojim izjavama upada iz greške u grešku, a nad kojima se zgraža čitava hrvatska javnost”, stoji u objavi.

Dodaje se kako se” samo dan prije samodopadni ‘lider’ desnice hrabrio i pozivao ostale na stadion i sučeljavanje pred publikom, a od srijede mu to više ne pada na pamet”. (Hina)

Foto: HDZ

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI