Predsjednik Sabora Jandroković čestitao građanima Novu 2019. godinu

Predsjednik Sabora Jandroković čestitao građanima Novu 2019. godinu

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković čestitao je u ponedjeljak građanima Novu godinu uz želje da im donese sve najbolje u privatnom, obiteljskom i poslovnom životu te da ovi blagdani budu dodatni poticaj da “prihvatimo sve buduće izazove s optimizmom i odlučnošću te ih nastavimo rješavati u zajedništvu i solidarnosti kako bismo omogućili kvalitetan i dostojanstven život te što bolju budućnost svim našim sugrađanima”.

Hrvatski sabor, kao najviše predstavničko tijelo hrvatskih građana, nastavit će se odgovorno brinuti o interesima hrvatskih građana donoseći, u dijalogu i toleranciji, što kvalitetnije zakone. Svima nam je interes da razvijamo Hrvatsku kao prosperitetnu zemlju, stabilnih i snažnih institucija, s gospodarskim i demografskim rastom, uz osnaživanje društvene pravednosti i solidarnosti.

Svim Hrvaticama i Hrvatima, svim hrvatskim građankama i građanima i svima koji su izabrali Hrvatsku kao svoju domovinu želim sretnu novu 2019. godinu!, stoji u čestitki predsjednika Hrvatskoga sabora. (Hina)

Foto/Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI