“Uvrede i ignoriranja” Zagrebački šef Bandić izvrijeđao reporterku Dnevnika Nove TV: “Vi ste meni ko učiteljica zločesta”

“Uvrede i ignoriranja” Zagrebački šef Bandić izvrijeđao reporterku Dnevnika Nove TV: “Vi ste meni ko učiteljica zločesta”

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić obišao je u petak divlje odlagalište u naselju Kozari put, koje su komunalne službe u međuvremenu sanirale. Milanu Bandiću pitanja o deponijima nisu bila po volji, pa je odgovarajući na njih izvrijeđao reporterku Dnevnika Nove TV. Ni ovaj put nije izostao sukob s novinarima. Na pitanje reporterke Dnevnika Nove TV Ivane Pezo Moskaljov zašto se godinama tolerirala ovakva situacija, Bandić je u svom stilu odgovorio: “Da sam ja tako pametan, radio bih u TV Novoj”, prenosi Dnevnik.hr.

Od svog stila nije odustao ni odgovarajući na pitanje što su svih ovih godina radile komunalne službe. “Ja nisam savršen, ali sam još uvijek najbolji”, odgovorio je.

A onda mu je još jednom rečeno kako su komunalne službe godinama žmirile i ignorirale problem. “Molim vas, ja bih vas ovdje i vašeg urednika dopeljao da živite ovdje tjedan dana pa da razumijete ljude. Vi prvo trebate razumjeti ljude. A ja ljude razumijevam 18 i pol godina. Kad budete razumijevali ljude kao ja, onda ćete govoriti drugačije. A to je vaše demokratsko pravo da budete nezadovoljni mojim odgovorima. Da sam ja tako pametan kao vi, ja bih radio u TV Novoj”, bio je Bandićev odgovor na pitanje koje mu, čini se, nije bilo po volji. Na dodatna pitanja o divljim deponijima zatim je odbio odgovarati.

Političarima koji ga kritiziraju da je u kampanji za predsjednčke izbore poručio je da s mora dođu u Kozari bok pa neka budu u kampanji.

Na pitanje jesu li njegovi istupi motivirani pravosudnim epilozima koji ga čekaju u dva slučaja – Agram i štandovi – odgovorio je da o tome brinu njegovi odvjetnici.

Na konkretno pitanje hoće li ići u utrku za predsjednika poručio je Bandić: “Nikad ne reci nikad”, a onda dodao da je svaki dan u radnoj kampanji, 365 dana.

“Meni mandati ne trebaju, ja sam dobio šest mandata. Ni jedna vlada u RH nije dobila dva. Niste o tome puno pisali, ajde malo analizirajte u ovoj sezoni kiselih krastavaca zašto nijedna vlada u zadnjih 28 godina nije dobila dva manadata, a zašto je Bandić dobio šest mandata. Jer sam 365 dana po 16 sati s ljudima”, rekao je.

Novinari su zatim inzistirali da gradonačelnik odgovori na dodatna pitanja o deponijima.

Reporterka Nove TV pitala ga je hoće li gospodin Sulejman bti prijavljen za ono što mu se godinama toleriralo u dvorištu.

“Nije problem prijavljivanja i kažnjavanja, problem je educirati ljude da to ne rade”, rekao je Bandić. Uslijedilo je pitanje reporterke Nove TV bi li nju prijavio da je to napravila u svom dvorištu.

“Ne bih ja vas prijavio, ja bih vama nešto drugo napravio. Ja bih vas educirao da to ne napravite”, odgovorio je i dodao da svatko može pogriješiti.

Bandića su razljutila pitanja novinarke Nove TV o tom problemu, a zanimljiva je bila njegova reakcija na upit o tome gdje je smeće završilo.

“Ja se vas bojim i zato neću odgovorit”, rekao je Bandić. Kako ste odvezli svesmeće, pitala je naša novinarka, a on je odgovorio: “Bojim vas se, mene je strah.”

Na još jednom ponovljeno isto pitanje, uslijedio je još jedan odgovor u njegovu stilu zagrebačkog šefa: “Vi ste meni ko učiteljica zločesta, pa daj budite dama fina.” Bandić je zatim poručio da je smeće odvezeno na pravo mjesto.

“Vas ćemo pitat gdje ćemo voziti, vas, vidi, bogati”, zaključio je zagrebački gradonačelnik Bandić.

Izvor/Dnevnik.hr

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI