Saborski izvjestitelji zbog uvreda bojkotirali Glasnovića ,izvrijeđao novinare nazivajući ih “moralnim tifusarima”

Saborski izvjestitelji zbog uvreda bojkotirali Glasnovića ,izvrijeđao novinare nazivajući ih “moralnim tifusarima”

Saborski izvjestitelji u srijedu se nisu odazvali na konferenciju za novinare koju je sazvao neovisni zastupnik Željko Glasnović na temu “Nacionalna sigurnost”.

Glasnović je u ponedjeljak izvrijeđao novinare nazivajući ih “moralnim tifusarima” koji “imaju moralnu sidu”, zbog čega su saborski izvjestitelji odbili pojaviti se na njegovoj konferenciji za novinare.

Glasnović je tada rekao da “državu i institucije nam vode isti bivši komunisti i neokomunistički kadrovi koji su je vodili do 1990. godine. Imate državu kao predgrađe Londona, a niste sredili pravni sustav, komunisti nisu mogli sačuvati šugavu Jugoslaviju, neki sjede ovdje, dobili ste državu skojevaca, bivših kadrova, nikad nije provedena lustracija, dobili ste medije koji su moralni tifusari i imaju moralnu sidu”.

Nakon što se nisu pojavili na konferenciji za novinare Glasnović je jednom od izvjestitelja na saborskom hodniku poručio: “Zato ćete me morati slušati u 13 sati”. To je, naime, termin u kojemu je predviđeno iznošenje slobodnog govora zastupnika.

I zastupnik Živog zida Ivan Pernar nedavno je izvrijeđao saborske izvjestitelje, rekavši im da su oni za njega “korisni idioti kojima on baci kiflu pa oni skaču na nju”. (Hina)

Foto/Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI