Izaslanstvo ličkog HDZ-a bit će primljeno u stranačkoj središnjici

Izaslanstvo ličkog HDZ-a bit će primljeno u stranačkoj središnjici

Povjerenik HDZ-a Ličko senjske županije Darko Nekić te članovi stranačkog izbornog povjerenstva Karlo Ressler i Damir Sesvečan primit će poslijepodne izaslanstvo ličkih HDZ-ovaca koji danas dolaze sa četiri autobusa u središnjicu HDZ-a u Zagreb.

Lički HDZ-ovci, pristaše Darka Milinovića, u četiri autobusa dolaze u Zagreb u središnjicu HDZ-a, gdje očekuju da ih poslijepodne primi vrh stranke, potvrđeno je iz ličko-senjskog HDZ-a. Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković jutros je izjavio kako neće biti sastanka s predstavnicima ličko-senjskog HDZ-a, koje u Zagreb dovodi predsjednik Županijske organizacije u ostavci Darko Milinović.

Milinović je ranije najavio kako će u srijedu poslijepodne, zajedno sa četiri do pet autobusa članova stranke iz Like, doći na zatraženi sastanak sa stranačkim čelnicima su Središnjicu HDZ-a. Pojasnio je kako su prije pet dana zatražili da ih u Središnjici HDZ-a primi predsjednik Andrej Plenković i politički tajnik Lovro Kuščević ili glavni tajnik Gordan Jandroković.

“Dolazimo na sastanak u Središnjicu HDZ-a da nam se objasne neke stvari. Nije nikakva pobuna”, poručio je Milinović.

Dodao je kako lički HDZ-ovaci žele stranačkom vodstvu predočiti što se događa u Gospiću, u kojemu su izbori za predsjednika HDZ-a odgođeni po treći puta. (Hina)

Foto/Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI