“DOKTOR U RATU, DOKTOR U MIRU” Načelnik Općine Prozor u BiH primarius dr. Jozo Ivančević: Koaliranje sa Čovićevim HDZ-om za HDZ 1990 je potpuno promašen i loš čin

“DOKTOR U RATU, DOKTOR U MIRU” Načelnik Općine Prozor u BiH primarius dr. Jozo Ivančević: Koaliranje sa Čovićevim HDZ-om za HDZ 1990 je potpuno promašen i loš čin

Sporazum o suradnji HDZ-a BiH i HDZ 1990 naišao je na niz kritika, a posebno je zanimljiva ona od Načelnika Prozora, jedini kojeg ima HDZ 1990, Joze Ivančevića.

“Kao predsjednik Općinskog odbora HDZ 1990 Prozor – Rama i član Predsjedništva HDZ 1990, u današnje vrijeme teških obmana i prijevara, pozdravljam i na ovaj način sve naše članove i simpatizere u Rami i širom BiH te još jednom naglašavam naš zajednički, koji je i moj osobni, stav – koaliranje sa Čovićevim HDZ-om za HDZ 1990 je potpuno promašen i loš čin, za koji naše članstvo ni na koji način nije dalo svoju suglasnost”, kazao je Ivančević.

“Stvara se koalicija koja nikako ne može biti u korist hrvatskog naroda u BiH”, dodaje on, koalicija koja će rješavati interese samo uskog kruga ljudi, koja je neiskrena, nemoralna, stoga i antihrvatska, navodi Klix.ba.

“Poručujem članovima i simpatizerima politike koja je od čelnika HDZ 1990 tražila iskreno i vjerodostojno predstavljanje hrvatskih interesa, da ne posustaju u nadi za bolje sutra Hrvatima i svim drugim narodima u BiH, da budu uvjereni kako ima jako puno nas koji ne prihvaćamo nametnutu koaliciju i koji se nikada nećemo pokloniti lažnim idolima”, zaključio je Jozo Ivančević, načelnik Prozora.

Jozo Ivančević rođen je u Družinovićima, općina Prozor-Rama, 27. kolovoza 1959. Osnovnu i srednju školu završio je u Prozoru. Zvanje doktora medicine stekao na Medicinskom fakultetu u Tuzli 1989. Godine. Specijalistički studij oftalmologije u Zagrebu 1998. god. Na svjetski dan zdravlja, 07. travnja 2009. godine dobio je počasno zvanje primarius.

Za vrijeme rata obanšao dužnost načelnika saniteta općine Prozor-Rama, te ravnatelj bolnice:

Od 1998. do 2006. direktor Doma zdravlja Rama
Od 2006. do 2008. zastupnik na profesionalnom radu u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine.
Od listopada 2008. Načelnik općine Prozor Rama.

Foto/Jozo Ivančević/Arhiva

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI