Miro Bulj: Vučić se trebao ispričati u Glini za sve zločine koje je napravio

Miro Bulj: Vučić se trebao ispričati u Glini za sve zločine koje je napravio

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj izrazio je u ponedjeljak nezadovoljstvo što je udovicama hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, braniteljima i članovima HVIDRA-e zabranjen prosvjed protiv dolaska srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića na Trgu sv. Marka istaknuvši kako bi Vučić trebao otići u Glinu ispričati se ljudima srpske nacionalnosti koje je pozivao na ostvarenje Velike Srbije, kao i za sve zločine koje je napravio.

“Žalosti me što je ovaj prosvjed zabranjen, jer se radi o obiteljima branitelja koji su u ratu dali svoje živote. To je djelo koalicije koja je na vlasti, HDZ-a i Pupovčev SDSS. Vučić je već trebao biti spreman ispriku”, kazao je Miro Bulj, saborski zastupnik Mosta.

“Trebao je otići u Glinu i ispričati se građanima srpske nacionalnosti jer ih je pozivao na Veliku Srbiju. Ono što je Vučić jedino zaslužio je – pravac u Remetinec”, kazao je Bulj.

Na pitanje da komentira poruku prosvjednika da ih je predsjednica Grabar Kitarović izdala, kazao je: “Smatram da je ovaj potez predsjednice u najmanju ruku loš, i to nakon izjava Vulina koji zastupa četničke stavove.”

“Vučić je Šešeljev pomoćnik, i on je kriv za ono što se događalo u Hrvatskoj, njemu je mjesto u Remetincu”, poručio je Bulj.


Autor/H/B.B./Foto/Totalno.HR

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI