II. DIO: POLITIKA ILI GANGSTERAJ? U mreži političke mafije, kriminala i korupcije

II. DIO: POLITIKA ILI GANGSTERAJ? U mreži političke mafije, kriminala i korupcije

Hrvatska Bogom dana zemlja, krvlju izborena država u domovinskom ratu koja postaje sredstvom za instant bogaćenje političkih stranaka i njihovih podzemnih mračnih likova dokazuje i pokazuje da je jedina briga većine političara u Hrvatskoj kako glasove hrvatskih birača pretvoriti u mandate te kako nakon toga mandate pretvoriti u novac pritom ne vodeći brigu o narodu koji ih je izabrao. To je taj hrvatski politički gangsteraj. Oni koji već preko tridesetak godina vladaju na hrvatskoj političkoj sceni i sustavno uništavaju naše živote.

Pojedinci koji kontroliraju državu i upravljaju našim životima, imaju zadatak pokazati kako u Hrvatskoj zapravo ne postoji nijedan zdravi segment društva i sustavno rade na stvaranju kaosa u državi. U Hrvatskoj su gotovo sve društvene i političke sfere inficirane elementima kriminala i korupcije koji uništavaju egzistenciju hrvatskih građana, u najvećem dijelu, većine poštenih i moralnih građana lijepe naše domovine. Pisali smo i najavljivali nastavak pa eto krećemo u osvješćivanje malog čovjeka i hrvatske javnosti. Hrvatske političke kriminalne ekipe od kokošara do organiziranog gangsteraja u visokoj politici svakodnevno uništavaju sve ono dobro što politika možebitno i daje hrvatskim građanima. Većina hrvatskih političara su korumpirani, pridonoseći problemu organiziranog kriminala dijeljenjem ilegalnih profita s mafijašima te sustavno vrše represiju nad građanima. Problemi današnje politike, domaće politike u Hrvatskoj leži prvenstveno u tome što se ona izvanredno dobro povezala sa podzemnim svijetom biznisa, a istovremeno se odvojila od hrvatskog društva. Nije li i vama neobično da se u Hrvatskoj i danas vodi politika kojom se pogoduje uvoznim lobijima i uništava domaća proizvodnja i sve ono što hrvatski građani stvaraju svojim vlastitim rukama?

Građani koji žele i imaju pravo na bolje sutra, žele i traže da svi moraju biti jednaki pred pravdom. Treba jasno kazati bez imalo bojazni da ova današnja “biznis-politika” vladajućih i lijevih i desnih, zelenih, žutih itd… predstavlja u principu mafijaški organiziran sustav, a tko je odgovoran za to već izvršna vlast. Mislimo da je krajnje vrijeme da se u Hrvatskoj “zaustavi gangsteraj  i povezanost politike i mafijaša, prodaja hrvatskog nacionalnog bogatstva i veleizdaja nacionalnog interesa. Politička gangsteraj ovladao je državom i svakim danom ju žvače kao velika bijela psina koja vreba i hvata svoj plijen iz velikih dubina. Političke mafijaške strukture u Hrvatskoj međusobno su povezane. Gangsteraj ima svoj master plan, strategiju, sredstva i izvršitelje u Hrvatskom saboru. Odlučuju praktički o svemu, o našim vlastitim životima te imaju utjecaj koji se temelji na financijskoj, političkoj, društvenoj i mafijaškoj moći sve na štetu hrvatskih građana. Jedan od glavnih najunosijih poslova političkog krim “miliea” je pranje novca. U svemu sudjeluju institucije. Kako više tome stati na kraj, što je potrebno uraditi da se takva mračna vremena jednom zauvijek osvijetle kako bi građani prodisali? Već duže vremena upozoravaju građani da se najjači podli političko mafijaški poslovi odvijaju kako i na državnoj tako i na lokalnoj razini o čemu budemo pisali u nastavcima i to konkretno i argumentirano. Što se tiče samog HDZ-a oni imaju jako veliki problem jer se njihovi dužnosnici spominju kao tajni suvlasnici jedne banke u Hrvatskoj koja je prokazana od Europske agencije za pranje novca, američkih obavještajnih agencija te mnogih drugih da je postala legalna praonica novca politike i gangsteraja. Hoće li premijer Plenković i ministar policije Božinović pokrenuti istrage da se to jednom više stavi na čistac, ostaje nam za vidjeti i nadati se da u njima kuca srce pravednika. Jer od naroda ste birani, narodu ste odgovorni.

Nastavit će se….

POLITIKA ILI GANGSTERAJ? Neprijatelji hrvatskih građana su domaći političari koji šalju poruku odlično je baviti se kriminalom!

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Pixabay

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI