HOĆE LI HRVATSKOG PREMIJERA I ŠEFA HDZ-a ANDREJA PLENKOVIĆA UNIŠTITI VLASTITI EGO?!

HOĆE LI HRVATSKOG PREMIJERA I ŠEFA HDZ-a ANDREJA PLENKOVIĆA UNIŠTITI VLASTITI EGO?!

O Andreju Plenkoviću je napisano puno toga. I dobrog i lošeg ali više lošeg. Pa se sada u osvit izbora čini da će HDZ nažalost otklizati u oporbu a za to će moći najviše zahvaliti njemu. Več dugo pokazuje svoj ego i ne dozvoljava da netko nešto bolje od njega zna. Gotovo svaka osoba ima izražen problem s egom ali Plenkoviću to ide najbolje. U izbore očito ulazi ohrabren rezultatima koje je postigla vlada u jeku pandemije i tu moramo priznati da je sve to dobro odrađeno. Ali, brate, toliko afera s njegovim ministrima ne pamte sve dosadašnje vlade zajedno.

I što je najvažnije Andrej Plenković svakoga je od njih branio do zadnjeg trenutka a potom su umjesto da završe na suđenju završili na drugim dobrim mjestima. Plenković se jako fura na Europu ali imamo pouzdanu informaciju da je i tamo izgubio potporu odlaskom Junckera, a uskoro ga čeka i veliki udarac Trumpove administracije, očito zasluženo. Plenkoviću je ego uzrok svih njegovih problema, a žalosno da to nikako ne shvaća.

Dolaskom na čelo HDZ-a Plenković ga je poveo tamo gdje nitko nije želio u vječne liberale i poistovjetio se s SDSS-om Milorada Pupovca i prebjezima HNS-a, a vlada je izdržala svoj radni vijek zahvaljujući podršci Pupovca i Bandićevih žetončića koji mu nisu nikada dali da se opusti i da ima miran san.

Svašta se toga nagomilalo oko njega, a kako se stvari odvijaju izborni poraz ne bi trebao biti veliko iznenađenje. No, u tom slučaju će doći pred sud naroda i ono malo dobrog što je napravio utopit će se u njegovoj bahatosti a vremena za popravak više nema. Kad ga je bilo nije ga koristio.

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI