Na današnji dan u Zadru 1959. godine je rođen hrvatski domoljub Tomislav Karamarko -Sretan rođendan i neka bude puno zdravlja i sreće!

Na današnji dan u Zadru 1959. godine je rođen hrvatski domoljub Tomislav Karamarko -Sretan rođendan i neka bude puno zdravlja i sreće!

Na današnji dan u Zadru 1959. godine je rođen Tomislav Karamarko. Iz  Zadra sa 6 godina se preselio s obitelji u Zagreb gdje je pohađao osnovnu školu. Hrvatski povjesničar i političar kojeg i oni koji ne prate političku scenu znaju kao donedavnog predsjednika HDZ-a i prvog potpredsjednika Vlade. Iako po zvanju povjesničar, Karamarko je u radnu knjižicu upisao godine staža uglavnom u politici i u obavještajnim službama.

Svi se vjerojatno sjećaju 2016. godine. U lipnju te godine dao je ostavku na mjesto potpredsjednika Vlade, a potom i na mjesto predsjednika HDZ-a, svega dva mjeseca nakon što je ponovno izabran na tu dužnost od članova stranke.

Tomislav Karamarko ne izlazi baš puno u javnost. Redovan je član stranke ali ga baš stranka ne cijeni i ne uvažava. To je mnogima nejasno jer bi mogao puno toga dati. Štoviše mnogi bi najradije da ga i ne vide više u svojim redovima.

No, rođendan je danas i ne treba pisati o takvim stvarima. Danas se treba radovati a vjerujemo da je bila i rođendanska torta. Tomislave, sretan rođendan i neka bude puno zdravlja i sreće.

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI