BAD BLUE BOYSI uvijek su tu kad ih Hrvatska zatreba: Bravo dečki. S ponosom nosite plavo srce!

BAD BLUE BOYSI uvijek su tu kad ih Hrvatska zatreba: Bravo dečki. S ponosom nosite plavo srce!

Nogomet miruje. Na maksimirskom stadionu nema utakmica i ne čuje se navijanje. Koronavirus na žalost mijenja naše živote ali je to ujedno i vrijeme kad na površinu isplivaju mnoga dobra djela. Nevolje su uvijek bile pokretač zbližavanja ljudi a s obzirom da nema utakmica ni navijanja, bad blue boysi su još jednom pokazali i dokazali kako se na njih mora računati, posebno onda kad je najteže.

A najteže je bilo u nedjelju kad je usred epidemije koronavirusa Zagreb zatresao jaki potres u nedjeljno rano jutro. Stradali su mnogi objekti među kojima su i bolnice koje je trebalo hitno evakuirati. Najteže je bilo u bolnici za porode u Petrovoj ulici i onda su se ukazali dečki s plavim srcem koji su požurili u pomoć vojsci i policiji. Isto kako što zajedno navijaju tako su se zajedno i složno uključili u preseljenje bolnice. Nisu zaboravili ni bolnicu na Jordanovcu koja je također stradala u potresu.

Kad tome dodamo i nedavnu akciju u bolnici Dubrava onda možemo konstatirati samo jedno. Nisu to oni koje nazivaju sportskim huliganima. To su dečki koji iznad svega vole Dinamo i uvijek su tu kad ih Hrvatska zatreba. Bez da ih pozovu oni dođu sami. Bravo dečki. S ponosom nosite plavo srce maksimirsko.

Autor: Totalno.hr

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI