SDP-ova Hrvatska ispod vozačke za traktor! Ciao Hrvatska i odgovorni SDP! Saluti!

SDP-ova Hrvatska ispod vozačke za traktor! Ciao Hrvatska i odgovorni SDP! Saluti!

Za Fredovu se dijagnozu oduzimala vozačka, ali može zastupati Hrvatsku!

Svaka čast SDP-u, jer je Predrag Fred Matić (koji je skinuo svoj invaliditet s osamdeset na 20 posto, ali po dijagnozi F… I to se točno znade tko je bio u povjerenstvu), e onda mašala!

Zamislite čovjeka koji piše osam izdanja svoje knjige i svakoj nadoda još po jednu neistinu. Nema on veze s braniteljskom populacijom u svjetlu u kakvom se predstavlja.

Pustit ćemo dokument i svjedočenje osobe koja ga je mobilizirala i izvela iz podruma.

Nažalost, toj su osobi kasnije prijetili jer je govorila istinu. Tužni hrvatski narode, ako je Matić u EU parlamentu, zastava ide na pola koplja? Manje-više, iole pismena osoba znade koje se dijagnoze vode pod šifrom F. I na to je spao SDP, umjesto da prije od svojih kandidata traži liječničko uvjerenje da nema psihičkih bolesti, da ne pričaju neistine….

Baš u vrijeme Fredova ministrovanja, upravo se za dijagnozu od koje on boluje oduzimala ljudima vozačka, ali on može zastupati narod. Dakle, pod Matićevom dijagnozom oduzimale su se vozačke, ali može zastupati državu! Jer, država je manji rizik od upravljanja traktorom ili frezom! Što je previše, previše je! Ciao Hrvatska i odgovorni SDP! Saluti!

Autor: Totalno.hr

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI