Akcija “Hrvatska vojska za Vukovar i Škabrnju 2018.”: Prikupljeno preko 500 doza krvi

Akcija “Hrvatska vojska za Vukovar i Škabrnju 2018.”: Prikupljeno preko 500 doza krvi

Zbog velikog interesa pripadnika Gardijske oklopno-mehanizirane brigade u Vinkovcima je u ponedjeljak nastavljena akcija dobrovoljnog darivanja krvi, kojom je prikupljeno 82 doze krvi, a u akciji je sveukupno prikupljeno više od 500 doza.

Još jedna akcija dobrovoljnog davanja krvi pripadnika Hrvatske vojske nastavljena je u vinkovačkoj vojarni 5. gardijske brigade “Slavonski sokolovi”, priopćilo je Ministarstvo obrane.

Akcija je održana u sklopu simbolične humanitarne akcije MORH-a i HV-a “Hrvatska vojska za Vukovar i Škabrnju”, koja je održana u petak na pet lokacija diljem Hrvatske – u MORH-u u Zagrebu te u vojarnama: “204. brigade HV-a” u Vukovaru, “Pukovnik Mirko Vukušić” u Zemuniku, “116. brigade HV-a” u Pločama i u vojarni “126. brigade HV-a” u Sinju, sve povodom 27. obljetnice stradavanja Vukovara i Škabrnje.

Pripadnici Gardijske oklopno-mehanizirane brigade još jednom su se u Vinkovcima odazvali toj akciji, koja je organizirana i provedena u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa. (Hina)

Foto/MORH/M.Čobanović

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI