HOĆE LI BITI KANDIDAT HDZ-A U ZAGREBU? Vanđelić je rekao da misli da ima šanse na mnogim izborima; Treba mu reći – “Misliti je drek znati”

HOĆE LI BITI KANDIDAT HDZ-A U ZAGREBU? Vanđelić je rekao da misli da ima šanse na mnogim izborima; Treba mu reći – “Misliti je drek znati”

Konačnu odluku o kandidatu za Grad Zagreb nije donio niti HDZ. U kuloarima se spominje mogućnost da HDZ u utrku ide s Damirom Vanđelićem, šefom Fonda za obnovu Zagrebu što ide na mlin zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. Velik je interes zavladao u HDZ-u da iznjedre logičnog kandidata – da budu kvisko Milana Bandića.

Privremeni ravnatelj Fonda za obnavljanje Zagreba i okolice Damir Vanđelić, rekao je za N1 da još uvijek ne želi govoriti o kandidaturi na lokalnim izborima u gradu Zagrebu, no da će svoju odluku donijeti kroz desetak dana.

“O kandidaturi se razgovara već dva mjeseca, a odluku ću donijeti kroz desetak dana”, kazao je Vanđelić za N1.

Na pitanje hoće li biti kandidat HDZ-a na lokalnim izborima u Zagrebu nije htio odgovoriti, a pregovore s predsjednikom HDZ-a Andrejem Plenkovićem nije htio komentirati. Neka Vanđelić radije napravi anketu i pita građane Zagreba.

Opet se vraćamo na onu nesreću u hrvatskoj politici: “Nema časti, samo uvjeti, uvjeti, uvjeti!”

Vanđelić je istaknuo i o čemu ovisi odluka o tome hoće li se kandidirati za gradonačelnika Zagreba.

“Kao prvo, mislim da sam trenutno previše zaposlen, posao je previše kompleksan i zahtijeva cijelog čovjeka, ako ne i čovjeka i pol. Smatram da obnova ne bi trebala trpjeti. Ako obnova dobro krene, onda ću razmotriti sve druge opcije koje su na stolu, koje uključuju moj daljnji privatni angažman ili bilo koju drugu opciju”, kazao je Vanđelić.

Vanđelić je i na pitanje smatra li da ima šanse na predstojećim izborima za gradonačelnika rekao da misli da ima šanse na mnogim izborima.

Netko bi Vanđeliću trebao reći da je “misliti drek znati”, stoga prvo neka dobro provjeri podržavaju li njega članovi HDZ-a. Kako je krenulo pred HDZ-om su jako teške odluke. Hoće li ići u utrku s Vanđelićem koji u Zagrebu ne može dobiti niti 5 posto što bi bilo za njega poražavajuće ako ga HDZ želi brendirati za parlamentarne izbore a ne da ga istroše na lokalnim izborima i time ogade javnosti Plenkovićeva supermana Vanđelića. Teške odluke za Plenkovića – nikad lakše za Vanđelića, a još lakše za Bandića.

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Screenshot N1

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI