HND prikuplja pomoć za novinare na potresom pogođenom području

HND prikuplja pomoć za novinare na potresom pogođenom području

Hrvatsko novinarsko društvo (HND) u ponedjeljak je pozvalo sve svoje članove da se uključe u akciju prikupljanja sredstava za hitnu pomoć članovima i članicama HND-a koji su pogođeni razornim potresom na području Sisačko-moslavačke županije.

U HND-ovu ogranku Sisačko-moslavačke županije (SMŽ) imamo 23 člana i članicu, a još je nekoliko članova i članica s tog područja izvan ogranka, ističu u toj novinarskoj strukovnoj organizaciji.

“Pomoć se prikuplja od svih članova i članica HND-a putem Fonda solidarnosti te će se isplaćivati ciljano prema specifičnim potrebama naših članova na tom području. U tu svrhu tajništvo će sastaviti popis potreba članova u SMŽ-u. Nakon provedene akcije prikupljanja sredstava i sastavljanja liste potrebnih stvari, tajništvo će izvijestiti upravni odbor Fonda solidarnosti, koji će donijeti odluku o raspodjeli sredstava”, izvijestili su iz HND-a.

Uplatiti se može na poseban račun HND-a otvoren kod Sberbanke na broj računa HR8125030071510000177, model 00, poziv na broj 1000 s opisom plaćanja: Uplata u Fond solidarnosti (ZA SMŽ). (Hina)

Foto. Pixabay

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI