HDZ ŽELI ZABORAVITI SUČELJAVANJE: Što smo novo vidjeli kod Plenkovića a da nismo to ranije vidjeli? Ništa!

HDZ ŽELI ZABORAVITI SUČELJAVANJE: Što smo novo vidjeli kod Plenkovića a da nismo to ranije vidjeli? Ništa!

Kad se polako vratimo na jučerašnje sučeljavanje Davora Bernardića i Andreja Plenkovića, sjetimo se kako je Plenković na sva zvona objavljivao kako je svakog strah sučeliti se s njim, sad je jasno da se zapravo protukandidati nemaju čega plašiti. Moglo bi se reći da je to bila večer Plenkovića za zaborav. Naravno, njegov, a i za one koji slijepo slijede svog vođu i koji u njemu vide savršenstvo bez mane.

Naprotiv, Plenković je sinoć u srazu s Bernardićem pokazao samo svoju bahatost i ponavljao sve ono što je ova vlada učinila, a Bernardić ga je grubo podsjećao na ono što ta vlada nije učinila a morala je. Što smo novo vidjeli kod Plenkovića a da nismo to ranije vidjeli? Ništa. Vidjeli smo bahatog Plenkovića koji pomalo i vrijeđa protivnika a na svaki konkretni napad nema odgovora. Posebno je to bilo vidljivo u trenucima kad ga je Bernardić rešetao s korupcijom, nedonošenju Zakona o obnovi Zagreba  i o tome da li je za zabranu pozdrava Za dom spremni.

Plenković se sinoć valjda dopao samo svojoj obitelji i onima koji mu moraju aplaudirati. Ako je do sada mislio da je njegova pobjeda zapisana u zvijezdama i da će ona doći samo tako onda se grdno prevario. Pa makar da je i Maja Sever pripremala Bernardića, kako je sam rekao Plenković, a možda bi mu boje bilo da je i on uzeo nekoga tko će ga dobro pripremiti.

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI