HDZ U POVIJESTI DEMOKRATSKIH IZBORA NIJE IMAO TEŽU SITUACIJU: Nažalost ne samo da će izgubiti izbore nego će vjerojatno izazvati i krizu, pa čak i izlazak na još jedne izbore?

HDZ U POVIJESTI DEMOKRATSKIH IZBORA NIJE IMAO TEŽU SITUACIJU: Nažalost ne samo da će izgubiti izbore nego će vjerojatno izazvati i krizu, pa čak i izlazak na još jedne izbore?

Mi smo to već odavno pisali a sada se svi u tome slažu:  HDZ nikad nije imao u povijesti demokratskih izbora težu situaciju. A istovremeno njihova drama poprima i elemente komedije, a sve se naravno vrti oko korone.

Danas kad imamo više zaraženih nego što je to bilo u doba kad smo zatvoreni u karantenu Nacionalni stožer Civilne zaštite se gubi u svojim odlukama. Naime, od kako kažu mnogi, pohadezevljenog stožera čujemo svakojake stvari pa čak i tvrdnju da nam je epidemiološka situacija jako dobra.

HDZ dakle, nažalost ne samo da će izgubiti izbore nego će vjerojatno izazvati i krizu, pa čak i izlazak na još jedne izbore. Ono čega se HDZ boji je svakako koalicija s Domovinskim pokretom jer bi ona tražila da se Plenković skloni s mjesta premijera a time bi Plenković u svojoj stranci bio politički dekapitiran.

Nije nemoguće da SDP dobije uvjerljivo veliki broj glasova i da Bernardić zasjedne na čelo vlade, ali najizglednija je velika koalicija što god ona nosi sa sobom u koju se oni kunu da se neće dogoditi. I to sve zbog HDZ-a koji se kompromitirao s obmanama oko korone i brutalnih i vrlo nesitinitih i jeftinih napada na Domovinski pokret Miroslava Škore. Pa i odluka da se državljanima Bosne i Hercegovine omogući ulazak u zemlju bez samoizolacija kad u toj državi brojke zaraženih dramatično rastu je još jedan biser vlade, a s druge strane nam zbog toga Slovenci prijete zatvaranjem granice prema nama. Očito se u svemu tome izgubio kompas i tu se više ne zna tko pije a tko plaća..

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Screenshot/ Youtube

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI