HDZ sutra bira vodstvo općinskih, gradskih i županijskih organizacija po načelu “Jedan član, jedan glas”

HDZ sutra bira vodstvo općinskih, gradskih i županijskih organizacija po načelu “Jedan član, jedan glas”

Sutra je dan istine za sve one koji su se kandidirali za nova vodstva županijskih, gradskih i općinskih organizacija HDZ-a i naravno, one najvažnije, zagrebačke organizacije ove stranke.

Po načelu jedan član jedan glas sutra će na birališna mjesta izaći 209.271 član stranke i izabrati predsjednike i potpredsjednike općinskih i gradskih organizacija i organizacija HDZ-a gradskih četvrti, predsjednike i potpredsjednike Županijskih organizacija i zagrebačke Gradske organizacije HDZ-a, općinske i gradske odbore i odbore gradskih četvrti te izaslanike za izborne skupštine Županijskih organizacija  i Gradske organizacije HDZ-a Zagreba.

Birališta će biti otvorena od 8 do 19 sati i izbori će se održati po jasnim epidemiološkim mjerama, što podrazumijeva nošenje maski i rukavica te dezinfekciju ruku prilikom ulaska i izlaska iz prostorija s glasačkim kutijama.

Za one koji se nalaze u samoizolaciji organizirala su se posebna nadležna županijska izborna povjerenstva kao i gradsko izborno povjerenstvo Zagreba, koja su taj posao već odradila tijekom subote.

Ako bude trebalo organizirati drugi krug glasovanja, to će biti 6. prosinca kada će se birati i izaslanici za Opći sabor HDZ-a koji će biti izborni i koji će se održati nakon unutarstranačkih izbora  u područnim organizacijama i naravno, sukladno epidemiološkoj situaciju.

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI