HDZ predstavio listu u 10. izbornoj jedinici: Učinili smo bolju državu

HDZ predstavio listu u 10. izbornoj jedinici: Učinili smo bolju državu

Splitski HDZ predstavio je u utorak svoju kandidacijsku listu za 10. izbornu jedinicu čiji je nositelj Branko Bačić poručio da su u proteklih osam godina Hrvatsku učinili boljom državom pa je siguran da će im građani ponovno dati glas.

Potpredsjednik Vlade i ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Branko Bačić rekao je da ulaze u izbornu utakmicu sa svojim postignućima koja su ostvarili u proteklih osam godina tijekom kojih su Hrvatsku učinili boljom državom i boljim društvom.

“U Hrvatskoj se danas bolje živi, povećali smo prosječne i minimalne plaće kao i mirovine. Naš investicijski rejting prije osam godina bio je na razini smeća, a danas smo došli na razinu investicijskog rejtinga, što nam omogućuje da se povoljnije zadužujemo i da nam ostaje više sredstava za brojne projekte”, kazao je Bačić.

Istaknuo je da su Hrvatsku gradili srcem i znanjem, a na jugu su se kao Vlada razigrali kako bi građanima u Splitsko-dalmatinskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji život učinili boljim i ljepšim.

Slijedom toga realizirali su brojne projekte i ostvarili sve svoje strateške ciljeve, rekao je Bačić, istaknuvši da je program HDZ-a konkretan i najbolji temeljen na njihovim znanjima.

Zbog svega učinjenoga Bačić je siguran “da će hrvatski čovjek na izborima 17. travnja voditi računa da državu daje u ruke onima koji posao znaju i koji su mu posvećeni”.

Uz Bačića na listi su splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban, predsjednik gradskog HDZ- a Tomislav Šuta, dubrovački gradonačelnik Mato Franković, nekadašnji splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara, ministrica poljoprivrede Marija Vučković, saborska zastupnica Danica Baričević, dožupan Ante Šošić, gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan, imotski gradonačelnik Ivan Budalić, bivši gradonačelnik Makarske Jure Brkan, potpredsjednica splitskog HDZ- a Zrinka Mužinić Bikić, gradonačelnik Visa Ivo Radica, te general Damir Krstičević.

Foto: HINA/ Mario STRMOTIĆ

KATEGORIJE
OZNAKE

KOMENTARI