HAKIRANJE I OPTUŽIVANJE VESNE ŠKARE OŽBOLT NEĆE PROĆI POLITIČKIM MANIPULACIJAMA MOST-a

HAKIRANJE I OPTUŽIVANJE VESNE ŠKARE OŽBOLT NEĆE PROĆI POLITIČKIM MANIPULACIJAMA MOST-a

Postoji li uopće predizborna kampanja u kojoj nema podmetanja, obmana i laži upućenih protukandidatima? Ne postoji i zapravo je takva kampanja utopija.

Osjetila je to Vesna Škare Ožbolt jer su njen program proglasili plagijatom.

Opće je poznata činjenica da onaj tko nema program napada uvijek onog s programom. Tako je Most optužio Vesnu Škare Ožbolt da je od riječi do riječi prepisala njihov program, predstavivši ga kao svoj.

Naravno, da je neistinite navode ocijenila nevjerojatnim i napomenula kako se to može provjeriti na stranicama njezine gradonačelničke kampanje.

“Na stranicama se može vidjeti da moj program i program moga tima u kojemu su, među ostalima i docenti i doktori znanosti, ni u jednoj rečenici nema podudarnosti s Mostovim programom iz 2017.”, izjavila je Škare Ožbolt.

Izborni tim Vesne Škare Ožbolt je tom prilikom poslao priopćenje vezano uz ove objede koje prenosimo u cjelosti.

Krenula je utrka na 100 metara. S preponama.

U siječnju 2021. godine, gđa. Vesna Škare Ožbolt predstavila je svoj Program, izrađen u suradnji s doktorandima i profesorima Sveučilišta u Zagrebu, poduzetnicima i obrtnicima Grada Zagreba. Od siječnja 2021. godine Program je javno dostupan na službenim web stranicama.

Zanimljivo je što medijske spekulacije o autentičnosti Programa započinju baš u vrijeme kad su prve prave ankete pokazale kako gđu Vesnu Škare Ožbolt, unatoč medijskoj sabotaži i oduzimanju medijskog prostora, ipak bira približno 10 % građana našeg nam Zagreba. Veliki rezultat. Za osobu koju mediji nisu eksponirali, za osobu za koju se ne vežu nikakve kriminalne radnje, veliki rezultat.

Za ženu koja je davnih godina rekla “NE” svemu što je tada HDZ, na čelu s Ivom Sanaderom, predstavljao, jako veliki rezultat.

Vesna Škare Ožbolt ispred svog imena nosi titulu dr. sc., koju nije stekla prepisivanjem. Oni koji su tu titulu stekli prije vremena dodjeljivanja počasnih doktorata znaju koliko je potrebno borbe i vlastitih ideja za postignuće krune akademskog zvanja.

Drago nam je što su upravo preostale stranke i kandidati prepoznali Vesnu kao osobu na kojoj će provoditi nesportsko ponašanje jer, kako to na utakmicama uvijek biva, udara onaj koji gubi i koji se boji. Koji ne zna razmišljati i stvoriti novu priliku za gol.

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Izvor/ facebook Vesna Škare Ožbolt

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI