Grmoja očitao bukvicu premijeru: “Plenkoviću, jedino što je besprizorno je vaša okupacija institucija i stanje u našem pravosuđu, nas se ne može kupiti”

Grmoja očitao bukvicu premijeru: “Plenkoviću, jedino što je besprizorno je vaša okupacija institucija i stanje u našem pravosuđu, nas se ne može kupiti”

Nikola Grmoja, zastupnik Mosta osvrnuo se na današnje izjave predsjednika Vlade i šefa HDZ-a Plenkovića koji je za Most kazao da su “destruktivna družina koja glumi da je klerikalna desnica” te je poručio Plenkoviću da je jedino što je besprizorno premijerova okupacija institucija i stanje u hrvatskom pravosuđu te da se zastupnike Most-a ne može kupiti.

Objavu Grmoje prenosimo u cijelosti.

“Nakon što je jutros sve ljude koji ne podržavaju inicijativu udbaša i štetočine Vladimira Šeksa za smjenom PRH nazvao talogom s društvenih mreža, Plenković se iz Gline žestoko obrušio na Most i mene osobno. Pozvao je građane da dobro razmisle hoće li nam dati glas na predstojećim lokalnim izborima. Osim toga, napade Milanovića na svog vjernog koalicijskog partnera Pupovca nazvao je besprizornim. Plenkoviću, jedino što je besprizorno je vaša okupacija institucija i stanje u našem pravosuđu. Besprizorno je da su kumovi Šeks, Bačić i Šeparović iskadrovirali dobar dio naših sudaca i da svjedočimo nepravdama na svakom koraku. Zlatna komunistička mladež upravlja i državom i institucija i pravosuđem. To je besprizorno. Bojite se nas jer smo otvorili arhive, jer znate da se nas ne može kupiti, jer godinama sve činite kako bi nas uništili kao što ste napravili mnogim strankama. Ali ne ide vam. Namjerili ste se na ljude kojima nemate što izvući i koje nemate s čim ucijeniti. Nakon što smo otvorili arhive isplivao je u javnost dosje Zlatka Bagarića iz kojeg je razvidno da je Plenkovićev glavni savjetnik i kum hrvatskog pravosuđa Vladimir Šeks bio operativna veza UDBA-e pod kodnim imenom Kolega. Brže bolje ste požurili novim zakonom zatvoriti arhive i učinili ste sve da Mosta ne bude. Ali i dalje smo tu, jednako odlučni, samo puno iskusniji. Znate vi dobro tko je stvarna prijetnja vašim uhodanim shemama i tko je jedina prava oporba. Ako narod želi ovakvo pravosuđe i vaše kumove onda neka posluša tvoj savjet! Ako želi promjene, zna što mu je činiti!”, napisao je Nikola Grmoja na svom Facebooku.

Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI