Smiljana Topolovec miljenica zagrebačkog gradonačelnika Bandića i sudac porotnik, pred podnošenjem kaznenog djela Utaje?

Smiljana Topolovec miljenica zagrebačkog gradonačelnika Bandića i sudac porotnik, pred podnošenjem kaznenog djela Utaje?

Supruga nepravomoćno osuđenog Drage Topolovca, o kojem smo pisali u prethodnim člancima zbog nezakonitog izvlačenja novca iz ZAFAZ-a,  Smiljana Topolovec, miljenica gradonačelnika Milana Bandića i sudac porotnik Županijskog suda u Zagrebu, nalazi se pred podnošenjem kaznene prijave iz razloga što je počinila kazneno djelo Utaje, kojim je oštetila Z.M. za iznos od cca 200.000 kuna.

Kako doznajemo, sudac porotnik Županijskog suda u Zagrebu Smiljana Topolovec, iskoristila je poznanstvo i prijateljstvo sa tada nevjenčanom suprugom  oštećenog Z.M. Budući da je oštećeni Z.M. bio vlasnik staračkog doma koji je završio u stečaju, htio je pomoći svojoj tada nevjenčenoj supruzi u otvaranju njezinog obiteljskog staračkog doma, tako da je istog opremio potrebnim inventarom i opremom u vrijednosti od cca 200.000 kuna. Budući da njegova tada nevjenčana supruga nije imala uvjete za otvaranje obiteljskog staračkog doma, njezina prijateljica i sudac porotnik Županijskog suda u Zagrebu, Smiljana Topolovec se velikodušno ponudila da bude “fiktivni” vlasnik obiteljskog doma dok se ne steknu uvjeti da nevjenčana supruga oštećenika može otvoriti dom na svoje ime. Smiljani Topolovec je za navedenu uslugu ponuđena i novčana naknada na koju je također velikodušno pristala, ujedno instalirajući i svog nepravomoćno osuđenog supruga Dragu Topolovec za knjigovođu navedenog doma, naravno uz novčanu naknadu, koja vjerojatno nije prikazana u poreznoj kartici.

Nakon dogovora o “fiktivnom” vlasništvu doma, Smiljana Topolovec i njezina kćerka  “fiktivno” se prijavljuju na adresu obiteljskog doma kako bi se stekli preduvjeti za vlasništvo nad domom, nakon čega je 2017. godine i postala formalni vlasnik doma (kao što je “fiktivni” vlasnik doma, tako se i “formalno” ne bavi politikom, iako je u kampanji za europarlamentarne izbore stranke 365 rada iI solidarnosti bila na svim predizbornim skupovima u Zagrebu i okolici, ali ni to nije dovoljno da njezin prijatelj gradonačelnik Milan Bandić pokrene opoziv u Skupštini grada Zagreba za suca porotnika ).

Na otvaranju doma bio je prijatelj obitelji Topolovec-Vuljar gradonačelnik Milan Bandić, a prema navodima Smiljane Topolovec ( čime svoj dom reklamira ) i njegova majka Blagica je bila štićenik “njezinog” doma.

Nakon što je nekoliko mjeseci kasnije 2017. godine nevjenčana supruga oštećenog Z.M. stekla uvjete za otvaranje obiteljskog doma, i nakon što je oštećeni tražio da se tada obiteljski dom prenese u vlasništvo njegove nevjenčane supruge “čestiti i pošteni ljudi” ( kako se često predstavljaju ), Smiljana Topolovec i Drago Topolovec to naravno odbijaju, tvrdeći da su oni sada vlasnici doma. Između ostaloga, zbog svega navedenoga, dolazi do raskida nevjenčane veze oštećenog Z.M. , poradi čega oštećeni traži od Smiljane Topolovec i njezinog supruga isplatu opreme i inventara kojom je dom opremljen u iznosu od cca 200.000 kuna. Smiljana Topolovec odbija isplatiti oštećenog ili mu vratiti opremu, navodeći da je ona sada vlasnik doma i da je ona puno uložila za koje navode oštećeni tvrdi da su notorna laž, te da se vrlo lako može provjeriti knjigovodstvena dokumentacija doma u kojoj je vidljivo da Smiljana Topolovec nema nijedan račun za kupnju inventara prilikom otvaranja doma. Ujedno oštećenom Z.M., Smiljana Topolovec prijeti podnošenjem kaznene prijave za prijetnje  “hvaleći” se svojim “vezama” u policiji i sudstvu, a budući da je upoznat da je obitelj Topolovec sklona podnošenju anonimnih i lažnih prijava, oštećeni se povlači te do danas stoga ni ne podnosi kaznenu prijavu protiv Smiljane Topolovec zbog kaznenih djela Utaje i Prijevare.
( Uredništvu portala Totalno priopćena su imena sudaca koji su u vrlo dobrim odnosima sa obitelji Topolovec-Vuljar )

Oštećeni Z.M.  je ponukan napisima našeg portala o “čestitoj i poštenoj obitelji” Topolovec-Vuljar ipak odlučio protiv Smiljane Vuljar podnijeti kaznenu prijavu zbog Utaje i Prijevare.

O “djelima”, odnosno nedjelima još jednog člana obitelji Vuljar-Topolovec, inače uposleniku Zagrebačkih cesta navodno budućem predsjedniku MO Markuševec ( navodno prema nalogu gradonačelnika ), kako smo najavili u prijašnjem tekstu idući puta, a ujedno poručujemo djelatnicima Zagrebačkih cesta koji nas zovu i podržavaju da budu strpljivi jer nastavak slijedi….

Autor/M.K./Totalno.hr

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI