MORH i ove godine sudjeluje na Smotri Sveučilišta u Zagrebu

MORH i ove godine sudjeluje na Smotri Sveučilišta u Zagrebu

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske i ove godine sudjeluje na Smotri Sveučilišta, koja se održava od 22. do 24. studenoga u Studentskom centru u Zagrebu.

Na svečanom otvorenju bila je hrvatska predsjednica i vrhovna zapovjednica Oružanih snaga Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, koja je tom prigodom razgledala i promidžbeni štand MORH-a te razgovarala s kadetima OSRH.

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske i ove godine sudjeluje na Smotri Sveučilišta, koja se održava od 22. do 24. studenoga 2018. u Studentskom centru u Zagrebu. Na svečanom otvorenju bila je predsjednica RH i vrhovna zapovjednica Oružanih snaga RH Kolinda Grabar-Kitarović, koja je tom prigodom razgledala i promidžbeni štand MORH-a te razgovarala s kadetima OSRH.
Opširnije na: www.morh.hr


Na promidžbenom štandu MORH-a na Smotri Sveučilišta djelatnici Hrvatskog vojnog učilišta (HVU) “Dr. Franjo Tuđman” i Središnjice za upravljanje osobljem uz kadete Oružanih snaga RH informiraju zainteresirane posjetitelje o sveučilišnim studijskim programima HVU-a “Vojno inženjerstvo” i “Vojno vođenje i upravljanje” te o studijskom programu “Vojno pomorstvo”, koji je pokrenut u suradnji sa Sveučilištem u Splitu, kao i o zanimanju vojnog pilota te programu dragovoljnog vojnog osposobljavanja.

Također, na MORH-ovom štandu zainteresirani posjetitelji i ove godine imaju priliku isprobati izložen kompjuterski simulator letenja Hrvatskog ratnog zrakoplovstva.

Smotra Sveučilišta u Zagrebu organizirana je za učenike završnih razreda srednjih škola, studente i ostale zainteresirane s ciljem informiranja budućih studenta o studijskim programima, dostignućima u pojedinim područjima, opremljenosti pojedinih fakulteta, nastavnim planovima, preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima, kreativnim mjestima za zapošljavanje u pojedinim strukama, uvjetima smještaja tijekom studija u Zagrebu i studentskom životu. (Hina)

Foto/HVU/M.Sever

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI