Glavni tajnik Domovinskog pokreta Žepina: Nismo ušli u koaliciju, u drugom krugu glasovati po savjesti

Glavni tajnik Domovinskog pokreta Žepina: Nismo ušli u koaliciju, u drugom krugu glasovati po savjesti

Glavni tajnik Domovinskog pokreta Darijo Žepina rekao je u srijedu u Bjelovaru da je ta stranka poduprla dio programa Damira Bajsa, da nije ušla u koaliciju ni s kim, a o glasovanju u 2. izbornom krugu za župana poručio je biračima da odluče po savjesti vodeći računa da su oni demokršćanska stranka.

Na izvanrednoj konferenciji za novinare Žepina je popodne ocijenio da se kandidatkinja Domovinskog pokreta za bjelovarsko-bilogorsku županicu Dubravka Dragašević “nespretno izrazila” na jutrošnjoj zajedničkoj konferenciji Damira Bajsa, SDP-a i Domovinskog pokreta te da nijedan kandidat za župana u drugom izbornom krugu nema njihovu potporu.

“Domovinski pokret nije ušao u koaliciju ni s kim, niti će ulaziti prije završetka drugog kruga. Partnere nećemo birati po ideološkoj obojenosti, nego ćemo gledati programski. Plan župana Bajsa kojim bi potpomagao poljoprivredu uklapa se u našu viziju. Nikakav sporazum nije potpisan, ali definitivno se podudaramo u tom dijelu. Partnere nećemo birati po tome jesu li lijevo ili desno, nego po projektima”, zaključio je Žepina.c, niti će ulaziti prije završetka drugog kruga. Partnere nećemo birati po ideološkoj obojenosti, nego ćemo gledati programski. Plan župana Bajsa kojim bi potpomagao poljoprivredu uklapa se u našu viziju. Nikakav sporazum nije potpisan, ali definitivno se podudaramo u tom dijelu. Partnere nećemo birati po tome jesu li lijevo ili desno, nego po projektima”, zaključio je Žepina.

Izvor/ Hina/ Foto: Screenshot/ Izvor/ Domovinski pokret/ Radio Mrežnica

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI