Glavaš: Sabor bi mogao zasjedati još dva tjedna

Glavaš: Sabor bi mogao zasjedati još dva tjedna

Saborski zastupnik Branimir Glavaš (HDSSB) ocijenio je u petak, nakon razgovora s predsjednikom HDZ-ovog saborskog kluba Brankom Bačićem, da bi Hrvatski sabor mogao zasjedati još sljedeća dva tjedna, odnosno da će se raspustiti 22. svibnja.

“Nije bilo razgovora o tome, ali moje su procjene da će Sabor biti još dva tjedna”, kazao je Glavaš novinarima nakon izlaska iz Banskih dvora na pitanje je li bilo govora o datumu raspuštanja Sabora i raspisivanju izbora.

Glavaš je rekao da se u Banskim dvorima sastao s Bačićem, a da je bilo riječi o nastupajućim glasovanjima u Hrvatskom saboru, među kojima i o rebalansu proračuna i Zakonu o obnovi Grada Zagreba.

Najavio je kako će dati potpis za raspuštanje Sabora, a novinarima je kazao da o datumu raspuštanja sabora, ali i održavanju izbora, ne zna ništa više nego što znaju i oni sami.

“Ovo što se tiče termina, to vjerojatno ide. Ni mi nismo upoznati s terminom raspuštanja Sabora, jedino možemo pretpostavljati”, kazao je Glavaš.

U medijima se posljednjih dana, prema neslužbenim informacijama, govori da bi se parlamentarni izbori mogli održati početkom srpnja. (Hina)

Foto: Božidar bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI