“The Inovators Awards” Emirates osvojio nagradu Corporate Innovator for the Middle East 2018

“The Inovators Awards” Emirates osvojio nagradu Corporate Innovator for the Middle East 2018

DUBAI, 27. rujna 2018. – Emirates je osvojio nagradu za najboljeg korporativnog inovatora na području Bliskog istoka za 2018. godinu (Corporate Innovator for the Middle East 2018) koju dodjeljuje Global Finance. Emirates je nagradu zaslužio svojom inovativnom investicijom u proizvode u kabinama te modernim konceptima na letovima čime ova aviokompanija podiže iskustvo putnika na novu razinu I njeguje izvanrednu kulturu usluge, stoji u priopćenju.

Nagrade The Inovators Awards svojevrsna su ekstenzija nagrada Global Finance’s Best Digital Bank koje se dodjeljuju posljednjih 19 godina. Nagrade The 2018 Innovators Awards prepoznaju kompanije koje potiču i promoviraju kulturu inovativnosti i visoke standarde izvrsnosti te su lideri u svojim industrijama.

U cilju učvršćivanja svoje pozicije kao svjetskog predvodnika u inovativnim proizvodima na letovima, Emirates je u studenom prošle godine predstavio nove poboljšane kabine u svim klasama u zrakoplovima tipa Boeing 777-300ER, uključujući i potpuno zatvorene privatne kabine u prvoj klasi, premijerne u industriji.

Emirates je inspiraciju pronašao u automobilskoj industriji i uspostavio blisku suradnju s brendom Mercedes na brojnim detaljima dizajna koji pružaju udobnost i funkcionalnost. Ova suradnja rezultirala je privatnim apartmanima, kao i mnogobrojnim rasvjetnim i temperaturnim značajkama. Razvijajući se ukorak s vrhunskom tehnologijom, putnicima su također predstavljena sjedala koja se mogu postaviti u poziciju “nulte gravitacije” koja je inspirirana NASA-om, „virtualni prozori” za apartmane koji su smješteni u središnjem dijelu aviona koji koriste tehnologiju live prijenosa pogleda kojeg snimaju vanjske kamere te usluga osobnih video-poziva kabinskom osoblju za putnike u prvoj klasi. Novi Emiratesov zrakoplov tipa Boeing 777-300ERs uveden je u prosincu 2017. godine, a povratne informacije putnika dosad su izuzetno pozitivne. Emirates će nastaviti uvoditi ovu najnoviju značajku na više tržišta sukladno isporuci novih zrakoplova.

Emirates je također predstavio nove kabine u poslovnoj klasi u zrakoplovima tipa Boeing 777-200LR u kojima se nalaze šira sjedala u rasporedu 2-2-2. Investicijsko ulaganje od 150 milijuna dolara namijenjeno je za obnovu 10 postojećih zrakoplova tipa 777-200LR u floti čime će se osigurati 38 sjedala u poslovnoj klasi i 264 sjedala u ekonomskoj klasi.
Emiratesov nedavno obnovljeni A380 OnBoard Lounge, također predstavljen prošle godine, oduševljava putnike modernim detaljima, mnoštvom prilagođenih pozicija sjedenja, osvjetljenjem i drugim tehnološkim značajkama.

Foto/Media Val

KATEGORIJE
OZNAKE

KOMENTARI