EDUKACIJA ŠKOLARACA! Zagrebački policajci potiču najmlađe na učenje odgovornog i propisnog ponašanja u prometu

EDUKACIJA ŠKOLARACA! Zagrebački policajci potiču najmlađe na učenje odgovornog i propisnog ponašanja u prometu

Obrazovanje djece u poznavanju prometnih propisa ima značajnu ulogu u povećanju sigurnosti cestovnog prometa, te su stoga policijski službenici Policijske uprave zagrebačke danas održali predavanje u Osnovnoj školi Lučko učenicima nižih razreda.

Uz korisne savjete policijskih službenika i edukativno druženje učenici su pokazali zavidno znanje iz predmeta „Oprezno u prometu“ te su ponovili ali i naučili nešto više o tome kako se sigurno prelazi kolnik, kreće cestom, vozi biciklom i ispravno koristi zaštitna oprema, sjedalice i sigurnosni pojas.

Edukativni susret je završio podjelom prigodnih prsluka sa natpisom „OPREZNO“, edukativnih slikovnica „Pažljivo i snalažljivo pješice“ i „Sretno i sigurno u vožnji“, kao i bedževa „ Poštujte naše znakove“.

I ovim putem napominjemo da dosljednim poštivanjem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama i nužnim oprezom od strane svih sudionika u prometu, možemo zaštiti naše najmlađe sudionike u prometu, izvjestila je Policijska uprava zagrebačka (PUZ).

Foto: PU zagrebačka

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI