USUSRET PARLAMENTARNIM IZBORIMA: HDZ je državotvorna, domoljubna stranka, hoće li vratit povjerenje članova i građana?

USUSRET PARLAMENTARNIM IZBORIMA: HDZ je državotvorna, domoljubna stranka, hoće li vratit povjerenje članova i građana?

Danas nećemo o prognozama vezanim uz izbore već o HDZ-u općenito ali ipak vezano uz izborne aktivnosti. HDZ je doveo Hrvatsku u slobodnu i demokratsku državu pa je na neki način stožerna stranka. Nećemo o tome što ih čeka na ovim izborima ali i ono što i čeka i dočeka trebali bi shvatiti kao nešto iz čega se može naučiti puno toga.

Kao prvo valja uvažavati ljude, članove stranke koji se nalaze na terenu jer oni najbolje znaju kakvo je stanje i kakvo je raspoloženje. Ne može se voditi politika stranke samo iz udobnih kabineta a da se ne uvaži mišljenje ljudi na kojima stranka i ostvaruje svoju snagu.

Napravljeno je dosta propusta od čega su neki nastali ne činjenjem što je isto tako opasno kao i pogrešno činjenje. Nedostaje jedinstva što lukavo koristi Škoro i njegov Domovinski pokret. Nije da je HDZ odjednom postao slab i nemoćan. To je proces koji se odvijao duže vrijeme.

Ali sada svi trebaju staviti glave na kup i vidjeti gdje je bila greška pa je ispravljati. Bolje je početi danas nego čekati da bude prekasno. Ali zato ne smije biti raskola i razjedinjavanja između ovih i onih u stranci. Svaki član je važan i svaki je član punopravan dio stranke. Neka tako bude i dalje pa će iza oblaka i sunce zasjati.

Autor/ Totalno.hr/ Foto: HDZ

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI