KAKO DOUŠNICI UDBA-e i KOS-a RAZBIJAJU DOMOLJUBNU HRVATSKU DESNICU!?

KAKO DOUŠNICI UDBA-e i KOS-a RAZBIJAJU DOMOLJUBNU HRVATSKU DESNICU!?

Najčešće spominjana riječ ovih dana je zasigurno koalicija. Koalicija tu, koalicija tamo pa opet sve ispočetka. Ima zanimljivih pitanja baš u vezi s koalicijama. Recimo, hoće li Domovinski pokret i Miroslav Škoro, Hrvatski suverenisti, Hrvoje Zekanović, umirovljeni general Specijalne policije Željko Sačić, Ruža Tomašić, Marijan Pavliček, Kristina Pavlović, Ladislav Ilčić, Hasanbegovićev Hrvatski blok i mnogi drugi napraviti pakt sa Penkovićevim HDZ-om? Pitanje je jako zanimljivo ako se prisjetimo njihovih međusobnih pljuvanja, ali tko mari za to ako se može postići kakav rezultat.

Insajderske informacije nam govore kako su Božinović i Plenković angažirali bivše djelatnike Vojno-obavještajne službe pa čak i suradnike UDBE i KOS-a da unesu pomutnju među desnicu. Čine to vrlo lako puštanjem raznoraznih spinova s ciljem razbijanja velikog okupljanja desnice. Jesu li to stari poznanici Bude Lončar, Mate Granič, Josip Manolić, Vlado Šeks i Vice Vukojević glavni akteri ove priče razbijanja desnice u Hrvatskoj politici?… to ćemo tek vidjeti.

Tako se nameće pitanje hoće li Domovinski pokret i njihov šef Miroslav Škoro izdati svoje vlastito uvjerenje i načelo i postati taj koji će u ime starih poznanstava u HDZ-u razbiti desnicu Hrvatske ili će biti upamćen kao veliki okupljatelj domoljuba na desnom političkom spektru. Dakle, o njemu ovisi hoće li UDBA i KOS i dalje vladati Hrvatskom i hoće li HDZ i SDP još jednom uz pomoć svojih paraobavještajnih struktura i kriminalnih doušnika razbiti hrvatsko domoljublje.

Pitanje je i kako je Božinović postao popularan u crkvenim krugovima, a pouzdani izvori govore kako je taj dio posla odradio Budimir Lončar koji se svojevremeno i hvalio svojim vezama u crkvi, a imamo i info kako je njegova rođena sestra časna sestra.

Kako to UDBA i KOS kontroliraju crkvene vlasti preko Zagrebačkog kardinala Josipa Bozanića i kako rade pomutnju u braniteljskoj populaciji, to će biti tema naše slijedeće kolumne koja će pomno i detaljno razotkriti sve detalje.

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI