ČELNIK DOMOVINSKOG POKRETA Škoro pozvao Plenkovića i Bernardića: “Pozivam vas da se sučelimo pred hrvatskim narodom – tamo će biti branitelji, majke poginulih, roditelji poginule djece, djeca poginulih roditelja. Tamo će vas čekati hrvatski narod”

ČELNIK DOMOVINSKOG POKRETA Škoro pozvao Plenkovića i Bernardića: “Pozivam vas da se sučelimo pred hrvatskim narodom – tamo će biti branitelji, majke poginulih, roditelji poginule djece, djeca poginulih roditelja. Tamo će vas čekati hrvatski narod”

Domovinski pokret Miroslava Škore s partnerima u podne je predao svoje liste za parlamentarne izbore Državnom izbornom povjerenstvu (DIP). Na Markov trg stigli su u pratnji tamburaša.

“SDP-u i HDZ-u je sasvim svejedno koji će hranidbeni lanac nastaviti pljačkanje hrvatskih građana, raseljavanje hrvatskih građana i omalovažavanje i sve stvari o kojima ne govore. Oni imaju samo jedan cilj: sjaši Kurta da uzjaši Murta. Svaki put pred izbore se javlju isti igrokazi, isti ljudi. Ovo su novi, nepotrošeni ljudi koji žele preuzeti upravljanje Hrvatskom. Oni će nakon izbora biti prva i jedina opcija,” rekao je Škoro nakon predaje lista zahvalivši svima s kojima je dogovorio suradnju.

“Želimo svima sreće i političkog uspjeha. Nećemo voditi prljavu kampanju, ni nikoga blatiti, ni prozivati bližu i dalju rodbinu. Ovom Saboru vratit ćemo dignitet i poštovanje da građani imaju gdje uprijeti oči kada traže pravdu. Svojim političkim protivnicima koji kažu da se bojim: nemojte se više skrivati iza demokratske procedure, vama sklonih urednika i TV kuća. Pozivam vas s ovoga mjesta, izaberite stadion, dvoranu ili bilo što drugo, može biti u Zagrebu, Osijeku, Frnankfurtu, Dublinu…Pozivam vas da se sučelimo pred hrvatskim narodom – tamo će biti branitelji, majke poginulih, roditelji poginule djece, djeca poginulih roditelja… Tamo će vas čekati hrvatski narod. Povedite sve svoje žetončiće, etnobiznismene, urednike…Ja ću biti sam s druge strane s hrvatskim narodom”, rekao je Škoro.

Predlagatelji listi za deset izbornih jedinica su Domovinski pokret Miroslava Škore, Hrvatski suverenisti, Blok za Hrvatsku, Hrvatska konzervativna stranka, HRAST – pokret za uspješnu Hrvatsku, Stranka umirovljenika i Zelena lista.

U prvoj izbornoj jedinici listu će nositi Zlatko Hasanbegović, drugu će nositi Miroslav Škoro, u trećoj će biti Davor Dretar, a u četvrtoj Škorina sestra Vesna Vučemilović. Petu izbornu jedinicu nosit će Ivan Penava, dok će šestu nositi Stjepo Bartulica, a sedmu Slaven Dobrović. Karla Korta nosit će osmu izbornu jedinicu, a Hrvoje Zekanović vodit će devetu izbornu jedinicu. Desetu izbornu jedinicu nosit će Ruža Tomašić, a u jedanaestoj Željko Glasnović.

Izvor/ RTL/ N1

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI