DOLIJALI KAPITALCI! Akcija uhićenja! Policija i Uskok priveli 21 osobu za niz nekretninskih prevara

DOLIJALI KAPITALCI! Akcija uhićenja! Policija i Uskok priveli 21 osobu za niz nekretninskih prevara

Policijska uprava zagrebačka (PUZ) i USKOK potvrdili su u četvrtak da su u tijeku uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji nad 21 osobom koje sumnjiče za niz prevara s nekretninama.

Zagrebačka policija je izvijestila da u koordinaciji s Uskokom finalizira kriminalističko istraživanje usmjereno na više osoba zbog sumnje u počinjenje više prevara s nekretninama u sastavu zločinačkog udruženja.

“Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta provode finalizaciju kriminalističkog istraživanja usmjerenog na više osoba zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela prijevara s nekretninama u sastavu zločinačkog udruženja.

Tijekom jutra na području Policijske uprave zagrebačke uhićena je 21 osoba nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje, a u akciji sudjeluje 75 policijskih službenika. Također, na širem zagrebačkom području je u tijeku provođenje dokaznih radnji, na više lokacija.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policija će osumnjičene osobe predati pritvorskom nadzorniku te će protiv njih podnijeti kaznenu prijavu Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta”, stoji u priopćenju policije.

Uskok je priopćio da će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju o čemu će pravodobno obavijestiti javnost.

Najveći dio uhićenja, kako piše Jutarnji list, obavljen je u ranojutarnjim satima na području Zagreba, a osumnjičenike se tereti da su prevare počinili u sklopu zločinačkoga udruženja, zbog čega je predmet u nadležnosti Uskoka, prenosi Hina.

Foto: Božidar Bebek/ Totalno.hr

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI