Doček Nove godine u Zagrebu

Doček Nove godine u Zagrebu

Brojni Zagrepčani i njihovi gosti dočekat će Novu godinu uz prigodni program na Trgu bana Jelačića, te na drugim gradskim trgovima gdje i dalje traje “Advent u Zagrebu”, manifestacija koja je Zagreb pomaknula naviše na turističkoj karti Europe.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pozvao je građane na Silvestrovo na, kako je rekao, najbolju novogodišnju zabavu kojom će ispratiti staru i dočekati novu 2018. godinu na brojnim adventskim lokacijama u središtu grada.

“U gradu koji je već treću godinu zaredom proglašen najboljom adventskom destinacijom u Europi mnogi od nas dočekat će je na trgovima u središtu Zagreba, uz bogat program, u ozračju veselja i zabave. Pridružit će nam se također i brojni gosti iz Hrvatske, iz susjednih i drugih zemalja jer žele doživjeti prekrasnu zagrebačku čaroliju, šarm, sigurnost i ljepotu našega grada”, istaknuo je Bandić.

Za Novu godinu na središnjem gradskom trgu nastupit će DJ, Gazde, Doris Dragović, Tonči Huljić & Madre Badessa te grupa Vatra, a neće izostati ni tradicionalni ponoćni vatromet. (HINA)

Foto:Pixsell

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI