Božinović i Milina uputili uskršnje čestitke svim djelatnicama i djelatnicima MUP-a i pripadnicima civilne zaštite, te svima koji skrbe o zdravlju nacije

Božinović i Milina uputili uskršnje čestitke svim djelatnicama i djelatnicima MUP-a i pripadnicima civilne zaštite, te svima koji skrbe o zdravlju nacije

Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske ministar unutarnjih poslova Davor Božinović i Glavni ravnatelj policije Nikola Milina uputili su uskršnje čestitke pripadnicima hrvatske policije, civilne zaštite i svih službi koji će ga provesti radno, danonoćno i odgovorno skrbeći o općem dobru i zdravlju nacije.

Poštovane djelatnice i djelatnici MUP-a RH, aktivne i umirovljene policajke i policajci, pripadnici civilne zaštite, povodom najvećeg kršćanskog blagdana upućujemo najiskrenije čestitke vama i vašim obiteljima, sa željom da ga provedete u zdravlju, radosti i miru.

Blagoslovljene uskršnje blagdane posebice želimo svim pripadnicima hrvatske policije, civilne zaštite, zdravstvenih ustanova i svih ostalih hitnih službi, koji će ih provesti radno, danonoćno budno i odgovorno skrbeći o općem dobru i zdravlju nacije.

Uskrs je poseban trenutak, koji nas svojom simbolikom nadmoći svjetla nad tamom, treba usmjeriti na donošenje društveno odgovornih, moralnih i ispravnih odluka osobito u teškim i naizgled nesavladivim situacijama.

Upravo danas, više nego ikada prije u našim životima, potrebna nam je ta poruka Uskrsa, a predanost vjeri i življenje kršćanskih vrijednosti milosrđa i brige o drugima, ponajbolje će se potvrditi disciplinom i ostajanjem doma, socijalnom izoliranošću.

Pritom imajmo na umu one koji nemaju tu mogućnost odabira, koji izlažu svoje i zdravlje svojih obitelji, kako bi sve nas zaštitili i od nepromišljenosti, neodgovornosti i nestrpljivosti pojedinaca.

Želimo im svako dobro, sretan i blagoslovljen Uskrs!, naveli su čestitki ministar unutarnjih poslova Božinović i glavni ravnatelj policije Milina.

Foto: Božidar Bebek/ MUP

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI