Dio HDZ-ovaca komentirao da su na sastanku žestoko kritizirani mediji i oporba: postoji mogućnost da netko od članova ili više njih, ima snimku tog sastanka

Dio HDZ-ovaca komentirao da su na sastanku žestoko kritizirani mediji i oporba: postoji mogućnost da netko od članova ili više njih, ima snimku tog sastanka

HDZ-ovci komentiraju sjednicu Predsjedništva i Nacionalnog vijeća održanu večer prije, na kojoj je vrh HDZ-a, optužio dio medija da se urotio s oporbom u tvrdnjama da je država loše reagirala u kriznoj situaciji nakon razornog potresa, a sve kako bi naštetili Vladi, HDZ-u i premijeru i šefu te stranke Andreju Plenkoviću, piše Jutarnji list.

Neki od sudionika HDZ-ova sastanka u utorak su za Jutarnji list ponovili da se “jako dobro razumjelo što je tamo rečeno”.

Vrh stranke, a pogotovo kad je riječ o Plenkoviću, Jandrokoviću, Šuici i Šeksu, s obzirom na njihovo političko iskustvo, trebao bi znati da se takvi razgovori, kad su posrijedi osjetljive teme i teze, vode na užim sastancima, a nikako ispred stotine ljudi, jer uvijek postoji mogućnost da će to izaći u javnost – komentirao je jedan od sugovornika HDZ-a za Jutarnji list.

Dio HDZ-ovaca komentirao je i kako Jandroković, zapravo, nije demantirao da su na sastanku žestoko kritizirani mediji i oporba.

Isticao je da je to učinio netko zlonamjeran i da se nije razumjelo što je tamo rečeno. No, to mi je logično. S obzirom na broj onih koji su sudjelovali na sastanku, postoji mogućnost da netko od članova ili više njih, ima snimku tog sastanka – komentirao je sugovornik iz HDZ-a.

Izvor/ Jutarnji list / Foto: izvor/ HDZ Facebook

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI