Tina Vukov, Daniela Gračan, Vedrana Linardić uživale u modnim kolekcijama

Tina Vukov, Daniela Gračan, Vedrana Linardić uživale u modnim kolekcijama
Svježe trendi kolekcije caruju u preuređenoj prodavaonici Lisca u Rijeci. Na otvorenju u kolekcijama uživale Tina Vukov, Daniela Gračan, Vedrana Linardić…
Moderno opremljena prodavaonica otvorila je svoja vrata u Tower centru u Rijeci i tako privukla brojne poznate dame koje su u ugodnoj atmosferi mogle izabrati novu kolekciju donjeg rublja, ali i kupaćih kostima.

Ponuda je naime već osvježena novim proljetno-ljetnim kolekcijama među kojima su stigle već i prve serije ovogodišnje kolekcije kupaćih. Čipkasti modeli rublja, koji se poigravaju s kombinacijom tila boje kože i kristalića Swarovski oduševile su bivšu Kraljicu svijeta Danielu Gračan te pjevačice Nikolinu Tomljanović i Tinu Vukov.

Romantično i ženstveno rublje odabrale su manekenka Vedrana Linardić, Miss Hrvatske Lana Gržetić i Miss Universe Hrvatske Snježana Lončarević koje vole ženstvenu eleganciju.

Modne ljubiteljice će u ovom lijepom dućanu doći na svoje u trendi komadima iz kolekcije Lisca Cheek, a za razigranost ovogodišnjeg ljeta pravi su mamac novi kupaći kostimi svježih boja.


FOTO: PR

KATEGORIJE
OZNAKE

KOMENTARI