DAN SJEĆANJA NA ŽRTVE VUKOVARA I ŠKABRNJE Karamarko: “Oni zauvijek ostaju s nama. Ni ovo blato letargije u kojoj se Hrvatska nalazi to neće promijeniti!”

DAN SJEĆANJA NA ŽRTVE VUKOVARA I ŠKABRNJE Karamarko: “Oni zauvijek ostaju s nama. Ni ovo blato letargije u kojoj se Hrvatska nalazi to neće promijeniti!”

Bivši potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko sinoć se osvrnuo na svom Facebook profilu povodom Dana sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje, rekavši da nekima donosi zaborav, nekima prigodu za reviziju i relativizaciju, pa čak i prostor za najvulgarnije mrziteljske poruke te pozvao sve hrvatske građane, domoljube da se sjetimo svih onih koji su dali živote za Hrvatsku, svih zatočenih i nestalih, upalimo svijeće i pomolimo se za njih.

Objavu Tomislava Karamarka prenosimo u cijelosti:

“Nakon herojske obrane i nadljudskih napora hrvatskih branitelja, na današnji dan prije 30 godina pao je Vukovar. Ulaskom u razrušeni grad srpski okupatori radili su ono što najbolje znaju – masakrirali su zarobljenike, ranjenike i civile. Isti taj dan počinjen je stravičan zločin u Škabrnji, istaknuo je Karamarko.

Vrijeme prolazi i nekima donosi zaborav, nekima prigodu za reviziju i relativizaciju, pa čak i prostor za najvulgarnije mrziteljske poruke. Ni Vukovar ni Škabrnja, ni ostala stratišta to nisu zaslužili. Zato se večeras još jednom sjetimo svih onih koji su dali živote za Hrvatsku, svih zatočenih i nestalih. Upalimo svijeće i pomolimo se za njih. Oni zauvijek ostaju s nama. Ni ovo blato letargije u kojoj se Hrvatska nalazi to neće promijeniti!”, stoji u Facebook objavi Tomislava Karamarka.

Autor/ Totalno/ Foto: Ilustracija

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI