CIA otkriva: U Hrvatskoj postoji udruženi zločinački pothvat – Tajkuni i političke veze

CIA otkriva: U Hrvatskoj postoji udruženi zločinački pothvat – Tajkuni i političke veze

Agent američke obavještajne agencije (CIA) upozorava da se u Hrvatskoj odvija udruženi zločinački pothvat političara i to sve na štetu hrvatskih građana i same države. Sve to se odnosi na glavni i najteži oblik korupcije koji prolazi ispod radara.

Naime, primjer manipulacije građana preko medija koji nažalost sudjeluju u toj kontroli uma odvija se u tišini zločinački pothvat pa ako hoćete i kazneno djelo veleizdaje. Svakim danom svjedoci smo neodgovornog i opasnog ponašanja najviših državnih dužnosnika i saborskih zastupnika u Republici Hrvatskoj, navodi nam obavještajni agent koji vrlo aktivno djeluje na prostorima Europe.
Agent američke obavještajne službe navodi kako nam državu u zarobljeništvu drže, tajkuni koji političkim vezama uspijevaju kupiti odluke vlade, parlamenta, predsjednika države ili vrhovnog suda tako da odgovaraju njihovim interesima i sami time čine kazneno djelo zarobljavanja države i sustavno uništavanje egzistencije građana RH.

“Nimalo opravdano gašenje proizvodnje radi tuđeg privatnog interesa, uništavanje energetske neovisnosti jedne države, ugrožavanje egzistencije tisuća radnika i članova njihovih obitelji te tjeranje tih ljudi u egzodus” – to je veleizdaja!, kaže nam agent američke službe te dodaje: “Vaša Hrvatska Vlada svako se malo pohvali Projektom Slavonija, Baranja i Srijem a ustvari tu se radi o teškom političkom organiziranom kriminalu”, kaže nam i dodaje to je samo jedan u nizu projekata kroz koji se izvlači veliki novac.

Vi se u Hrvatskoj stalno vrtite u krug i ne postavljate pravo pitanje: zašto vam je poljoprivreda potonula i zašto iz Slavonije pa čak i cijele Hrvatske svih Županija, svakodnevno traje pravi egzodus? To su pitanja koja mediji moraju postavljati, tako i zviždači koji trebaju zaštitu institucija više se ne usude progovoriti jer ih sustavno medijski po nalogu političkih elita oblate ili im prijete. Vi ste u Hrvatskoj u velikim problemima a to će te shvatiti tek onda kad vam svi ti problemi pokucaju na vrata, tko će onda biti kriv? Samo vaša šutnja, kaže nam ovaj agent. U vašoj državi korupcija se otela bilo kakvoj kontroli i kaos je pred vama. Neke političare će trebati istražiti i vjerojatno osuditi za veleizdaju, jer dokazi za udruženi politički zločinački pothvat su bezbrojni i bit će vam dostavljeni. Ako bude bilo volje vaše institucije će zaštititi vas osobno koji će te to objaviti ako ne budite spremni na sve, pa čak i da vas lažno optuže i zatvore, jer kako ide ona vaša poslovica: “Vrana, vrani oči ne kopa”. Imali ste ne tako davno političku pljačku gigantskih razmjera u odnosu na korupcijske afere kao što su Janaf, Agrokor, Borg i slične afere i tko je o tome pisao u hrvatskim medijima, nije nitko jer su vaši mediji pod kontrolom. Pa sami političari i njihovi ja ću kazati “timaratelji” otvaraju mnoge firme koje nemaju niti jednog zaposlenika a povlače mnogo novaca iz državnog proračuna, ukratko rečeno peru novac i ne plaćaju poreze. Pa zar vam nije dovoljno jasno kada je američka institucija “Global Financial Integrity” u Washingtonu objavila da je  iz vaše Hrvatske od 2004. godine do danas izvučeno više od 54 milijardi dolara. To vam je trebalo biti dovoljno za buđenje, pa svima koji imalo razumiju to je čisto pranje novaca i izvlačenje novaca hrvatskih građana kroz mnoge Fondove, Udruge, tvrtke itd… Zar je to ono domoljublje na koje se pozivaju vaši političari? Ono što ću ja osobno za vas učiniti jest to da vam pustim njihove bankovne račune u inozemstvu i pratiti ću situaciju što će se sve oko vas zbivati kada to objavite, to je nažalost sve što ja mogu. Ali na vama je da odlučite hoće li javnost znati imena političara i njihovih tajkuna koji ih sustavno pljačkaju. Morate shvatiti da je moj temeljni posao ispitivanje navodnih kršenja i nepravilnosti u primjeni prava Unije u području pranja novca, izbjegavanja poreza i utaje poreza, te sprečavanje korištenja financijskog sustava u svrhu pranja novca i financiranja terorizma, zaključuje agent američke obavještajne agencije CIA-e.

Autor/ Totalno.hr/ Foto: CIA

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI