ČESTITKA PREDSJEDNIKA GRADSKE SKUPŠTINE GRADA ZAGREBA U POVODU BOŽIĆA I NOVE GODINE

ČESTITKA PREDSJEDNIKA GRADSKE SKUPŠTINE GRADA ZAGREBA U POVODU BOŽIĆA I NOVE GODINE

Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Andrija Mikulić uputio božićnu i novogodišnju čestitku 

Drage Zagrepčanke i Zagrepčani,

želim vam čestit i blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu 2018. godinu!

Vrijeme došašća za mnoge je najljepše vrijeme u godini. Došašće nas uvodi u svjetlo Božića, blagdan Kristova rođenja. Ukrašene zagrebačke ulice i Advent prepun događanja privlače sve veći broj znatiželjnika u naš Zagreb, ali pozivaju i Zagrepčane na ulice. Metropola osvijetljena brojnim lampicama najavljuje Božić koji oduvijek znači zajedništvo, radost i toplinu.

Blagdanom kojim kršćani diljem svijeta obilježavaju Kristovo rođenje slavimo i nadu u bolji svijet, svijet suosjećanja, razumijevanja i suradnje među ljudima. Upravo to jedni drugima trebamo darovati ne samo u ovo vrijeme nego i tijekom cijele godine. Iako je svatko od nas opterećen svojim brigama i obvezama, ne smijemo zaboraviti na naše najbliže, na zajednicu u kojoj živimo. Ne smijemo zaboraviti darovati svjetlo kada je najmračnije. Pokažimo solidarnost jedni prema drugima, darujmo dio sebe onima koje smo zanemarili, a blagost i ljubav koje dajemo i primamo tijekom blagdana neka se prenesu na cijelu godinu.

Božićno svjetlo života neka vas prati cijele godine, osobito u životnim situacijama kada se nada i upornost poljuljaju. Neka vaš dom ovih dana ispune smijeh i radost, a nadolazeća godina neka vam bude ispunjena srećom, uspjehom, zdravljem i obiljem Božjeg blagoslova.

U ime Gradske skupštine Grada Zagreba, svih gradskih zastupnika i svoje osobno ime želim vam sretne božićne i novogodišnje blagdane!

dr. sc. Andrija Mikulić

predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI