Capak svjesno obmanjuje i vrijeđa naš zdrav razum, pravda se da nije rekao da su hodočasnici iz Međugorja novo žarište

Capak svjesno obmanjuje i vrijeđa naš zdrav razum, pravda se da nije rekao da su hodočasnici iz Međugorja novo žarište

Na današnjoj konferenciji za novinare Nacionalnog stožera civilne zaštite otkrili smo pravo lice pojedinih ljudi toga Stožera. Danas smo upitali ravnatelja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Krunoslava Capaka, na konferenciji za medije Nacionalnog stožera civilne zaštite zašto je rekao da je Međugorje novo žarište zaraze. Capak nam je odgovorio: “Ja nisam rekao da je Međugorje žarište. Rekao sam da imamo nekoliko oboljelih povratnika s hodočašća u Međugorju, a govorio sam o svim novim izvorima zaraze pa sam tako spomenuo i to”, rekao je Capak.

Ok, budući da nas svjesno lažu i obmanjuju mi ćemo objaviti njegovu izjavu od neki dan a mi smo osobno prisustvovali toj konferenciji za novinare na kojoj je on to izgovorio te mnogi mediji su njegovu izjavu objavili gdje je Capak prozvao hodočasnike iz Međugorja, te smo dobili informaciju da je Stožer reagirao da se njegove izjave iz medija povuku.

Dosta obmana, bahatosti i arogancije. Naš zdrav razum ne će vrijeđati. Ono što smo na današnjoj press konferenciji osobno doživjeli je sramota. Iz čiste pristojnosti smo nakon pressice upitali Capaka i pokazali mu njegovu izjavu koju su objavili svi mediji a on nam je onako drsko rekao zar ćemo se svađati. Nakon takvog njegovog odgovora nije bilo dalje smisla za bilo kakvom komunikacijom.

28.08.2020: Nova žarišta su jedno svadbeno slavlje i jedan rođendan te grupa povratnike s hodočašća u Međugorju. Također novo je da je na maturalnom putovanju u Dubrovačkoj županiji oboljelo dvoje maturanata iz Zagreba, rekao je ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) Krunoslav Capak. Da je bilo zdravoga razuma i da je priznao pogrešku i fino se ispričao do ovoga ne bi došlo. Pa evo vi sada prosudite sami tko laže a tko govori istinu. “Snažna Kristova ljubav pobjeđuje svaki puta protiv neprijateljevih laži o porazu. Ne moramo mu dopuštati da pobijedi. Mi možemo odabrati bolji način. Možemo odabrati čiji glas ćemo slušati. Možemo odabrati hodanje u istini. Možemo odabrati hod u ljubavi.”

Nacionalni stožer: 357 nova slučaja koronavirusa u Hrvatskoj, na respiratoru 11, a tri osobe su umrle

UDAR NACIONALNOG STOŽERA RH NA BRDO UKAZANJA Božidar Bebek: Capakovo prozivanje hodočasnika u Međugorju je sramotan čin: “Oprosti mu Bože, al ne zna što čini”


Tekst i foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI