Butković: Dva puta sam bio u Kovačevićevom klubu

Butković: Dva puta sam bio u Kovačevićevom klubu

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković potvrdio je u petak da je u dva navrata bio u ‘klubu’ bivšeg predsjednika Uprave Janafa Dragana Kovačevića, uhićenog zbog umiješanosti u aferu Janaf, ali da u tome ne vidi ništa sporno.

Butković je u Pazinu, gdje nazoči obilježavanju Dana Istarske županije, novinarima izjavio da je u dva navrata bio gost tog ‘kluba’ gdje je Kovačević navodno ugošćavao društvenopolitičku elitu, i to otprilike u lipnju i krajem kolovoza, sigurno ne za vrijeme lockdowna uslijed pandemije koronavirusa.

“Uostalom, kada su u tom klubu bili i drugi visoko rangirani dužnosnici, od aktualnog predsjednika Republike Zorana Milanovića do bivšeg predsjednika Mesića, onda sam i ja bio znatiželjan da vidim kakav je to klub”, kazao je Butković i dodao kako se radi o vrlo skromnom klubu.

“U tom klubu ništa nije posebno, vrlo skromno i ništa što bi toliko zaokupiralo javnost ili da se tamo događa nešto nenormalno i nemoralno. Ponavljam, bio sam tamo dva puta, gospodina Kovačevića do tada nisam poznavao. Upoznao sam ga tamo, bilo je ugodno društvo”, poručio je Butković.

Novinarima je rekao i kako nije morao ostavljati mobitel na ulazu u klub.

“Mobitel nisam ostavio na ulazu, ne odvajam se od njega”, zaključio je ministar. (Hina)

Foto: Screenshot/ Nova TV

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI