BRUTALNO IM SPUSTIO Hasanbegović u emisiji Otvoreno na HTV-u: Bandić je isključivo zbog HDZ-ovih ruku u poziciji moći, instrument u rukama duboke države; “Sve ima svoj rok trajanja”

BRUTALNO IM SPUSTIO Hasanbegović u emisiji Otvoreno na HTV-u: Bandić je isključivo zbog HDZ-ovih ruku u poziciji moći, instrument u rukama duboke države; “Sve ima svoj rok trajanja”

U emisiji Otvoreno na HTV-u večeras gostovali su neki od kandidata za gradonačelnika Zagreba te su razgovarali o predstojećim lokalnim izborima s fokusom na glavni grad Hrvatske.

Miroslav Škoro je bio pozvan da dođe u emisiju, no on je poslao Hasanbegovića, otkrio je voditelj Togonal i upitao ‘zamjenu’ znači li to da će on biti kandidat za gradonačelnika Zagreba?

“To znači da ja mogu kompetentno razgovarati, a tko će biti kandidat znat ćemo kad se odredi tko to može najbolje obavljati. Imamo puno dobrih kandidata. Zar mislite da ja ne bih bio dobar i legitiman kandidat? Politika ima puno floskula, kandidati će se nadmetati programima koji su slični kao jaje jajetu, no ključ programa su ljudi, autentični pojedinci. Zagreb nije tek neka izborna jedinica i izbori u ZG imaju prvorazredno značenje. To je hrvatska narodna metropola. Osoba koja pretendira na tu dužnost mora biti osoba jasnog nacionalnog i političkog integriteta. Gradonačelnik Zagreba nije tek neka tehnička figura. Zagreb ima mnoštvo kompetentnih službenika i svi su oni zarobljenici paralelnog sustava koji se već klišeizirano zove duboka država i koje je Bandić tek puki instrument. Birači to dobro znaju. Sve ima svoj rok trajanja. A Bandić je čedo SDP-a i HDZ-a. HDZ-ov kandidat ovdje fingira antinbandićevski stav, a zahvaljujući njihovim rukama Bandić već godinama vlada”, rekao je Hasanbegović.

Autor/ Totalno.hr/ Izvor/ HRT/ Foto: Screenshot HRT

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI