Boris Prebeg hrvatski branitelj i počasni građanin grada Pakoštana ogorčen na aktualnu politiku Vlade RH uputio otvoreno pismo Plenkoviću

Boris Prebeg hrvatski branitelj i počasni građanin grada Pakoštana ogorčen na aktualnu politiku Vlade RH uputio otvoreno pismo Plenkoviću

Na mail uredništva zaprimili smo oštru reakciju hrvatskog branitelja Borisa Prebega na trenutnu politiku koju vodi šef HDZ-a i premijer Andrej Plenković.

Boris Prebeg Vam je sigurno poznat kao jedan od organizatora obrane Biograda i Pakoštana. Također, organizator je mnogih akcija i prosvjeda od kojih je najpoznatiji Stop progonu hrvatskih branitelja. Poslao je pismo u kojem se obrača premijeru Vlade Republike Hrvatske Andreju Plenkoviću.

Pročitajte njegovo obračanje:

Gospodine premijeru Plenkoviću, Ja Boris Prebeg vas pitam dali ste vi spremni kao što smo mi pojedinci bili spremni ZA vrijeme “šugoslavije” izgovoriti “ZA DOM SPREMNI” kada su zato drugovi komunisti poput Perkovića, Manolića, Krajačića koji zadnji dana ne silazi sa naslovni stranica hrvatskih tiskovina, skidali glave i ubijali hrvatske nacionaliste poput domoljuba Miru Barišića i Zvonka Bušića i mnogo drugih hrvatski nacionalista.

Spreman sam reći da ako vaša nakaradna politika pođe po zlu da ne bježite od tamnice i da vam slobodno hrvatski narod sudi za sve krive poteze i veleizdaju koje ste napravili i prouzroćili štetu hrvatskom narodu, a mi pojedinci nacionalisti smo toga uvijek bili svijesni i spremni na žrtvu dali ste i vi ili se skrivate iza Europske moći?! Mene ni slučajno nemojte zastupati gospodine Plenkoviću.

Uz dužno poštovanje Boris Prebeg

“Mišljenja autora ne odražava nužno stajališta uredništva portala Totalno HR.”

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI