KAKAV FIJASKO: BOŽINOVIĆEV RECEPT U ZAGREBAČKOJ ŽUPANIJI TJERA HDZ U PROVALIJU?!

KAKAV FIJASKO: BOŽINOVIĆEV RECEPT U ZAGREBAČKOJ ŽUPANIJI TJERA HDZ U PROVALIJU?!

Za HDZ je Zagrebačka županija jedna od najturbulentnijih organizacija, za one koji ne znaju nije naodmet podsjetiti da je načelu županijske organizacije gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić, a dužnost tajnika obavlja načelnik općine Rugvica Mato Čičak. U Predsjedništvu stranke sjede između ostalog i gradonačelnici Ivanić Grada i Zaprešića a tu je i Tomislav Okroša o kojem smo pisali u jednom ranijem osvrtu.

Zbog čega ovaj uvod? Zbog toga što je ova organizacija do 2016. godine ostvarivala odlične rezultate a dolaskom Barišića na čelo organizacije i promjenom vodstva zaredali su loši rezultati. Prvi je bio na lokalnim izborima pa na eu izborima te na predsjedničkim izborima.

Nije daleko istina da je ovdje riječ o interesnoj skupini Gordana Jandrokovića, a tome je blizu i Davor Božinović. Upravo Božinovićev recept tjera HDZ u provaliju. Dovoljno se prisjetiti kako je upravo HDZ ove županije rušio Kolindu Grabar Kitarović i agitirao za Miroslava Škoru. Ako se Plenković oslanja na ovu organizaciju onda baš i neće imati čvrst oslonac. Sve to govori u prilog tome da će HDZ biti razočarenje izbora.

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI