Božinović: Građani Vukomerca su sigurni, a policija je u kontaktu s roditeljima i vodstvom škole

Božinović: Građani Vukomerca su sigurni, a policija je u kontaktu s roditeljima i vodstvom škole

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović ponovio je u ponedjeljak kako su građani u Vukomercu sigurni, a policija je u kontaktu s roditeljima i vodstvom škole, te je istaknuo da će policija i dalje biti nazočna u tom kvartu, posebno radi vraćanja percepcije sigurnosti.

“Već sam javno rekao kako svi mogu bit sigurni na području Vukomerca i cijelog područja oko škole zbog nazočnosti policije, koja je i samu tu noć djelovala promptno, profesionalno i uhitila počinitelje”, kazao je Božinović koji je nazočio godišnjoj vježbi interventne policije 2018..

Poručio je da će policija ostati u Vukomercu, posebno radi vraćanja percepcije sigurnosti. “Nemamo nikakav rok, važno nam je da su građani sigurni”, istaknuo je Božinović.

Napomenuo je kako policija surađuje s vodstvom škole i roditeljima. “Što se tiče sigurnosti, djeca mogu ići u školu i siguran sam da će se situacija početi smirivati”, kaže ministar.

U ponedjeljak se oko 70 posto učenika osnovne škole u Vukomercu vratilo na nastavu nakon nekoliko dana pauziranja zbog pucnjave koja se tijekom obračuna dviju obitelji dogodila u srijedu oko 19 sati u blizini škole, što je izazvalo zabrinutost i revolt građana koji su potom održali prosvjed. (Hina)

Foto/Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI