Ministar Božinović uputio čestitku Vatrenima na plasmanu u finale: FINALEEEE!! Ljubav i ponos teku žilama svih nas! VATRENI i Zlatko Dalić upisali su se u povijest. Naklon do poda!!! Hrvatska!!!

Ministar Božinović uputio čestitku Vatrenima na plasmanu u finale: FINALEEEE!! Ljubav i ponos teku žilama svih nas! VATRENI i Zlatko Dalić upisali su se u povijest. Naklon do poda!!! Hrvatska!!!

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović koji sudjeluje u Innsbrucku na dvodnevnom neformalnom sastanku ministara unutarnjih poslova država Europske unije, uputio je čestitku Vatrenima na plasmanu u finale svjetskog prvenstva u Rusiji.

Glavna tema sastanka ministara u Innsbrucku je migrantska kriza, a u središtu rasprave su njemački ministar Horst Seehofer i talijanski Matteo Salvini koji se zauzimaju za pooštravanje useljeničke politike.

Hrvatski ministar Davor Božinović na sastanku je istaknuo da je i Hrvatska za jačanje granica i sprečavanje ilegalnih migracija. “Stajalište Hrvatske je da ćemo kao i do sada štititi svoje granice. Nećemo dopuštati ilegalne migracije, a istovremeno pokazujemo humanost i solidarnost s onima koji stvarno trebaju pomoć”, kazao je Božinović.

Odgovarajući na pitanje o trgovini ljudima u Hrvatskoj, kazao je da se mi s time nosimo, suočavamo. Ove godine smo već 194 slučaja zabilježili, uhitili počinitelje. Jačamo svoje aktivnosti sa susjednim zemljama, dodao je ministar Božinović.

Ministar Božinović na sastanku je Francuskom kolegi ministru Gerardu Collombu poklonio i hrvatski nacionalni dres pobjedničke reprezentacije.


Francuskom kolegi i ministru Gérard Collomb poklanjam pobjednički dress, Riječi su suvišne…Samo Hrvatska!, napisao je ministar Davor Božinović na Twitter.


Ministar Božinović čestitao je Vatrenima i Zlatku Daliću na plasmanu u finale svjetskog prvenstva u Rusiji pobjedivši Englesku u polufinalu.

FINALEEEE!! ??⚽️⚽️⚽️ Ljubav i ponos teku žilama svih nas! VATRENI i Zlatko Dalić upisali su se u povijest. Naklon do poda!!! ?? Hrvatska ❤️, napisao je ministar Božinović na facebook stranci.

Izvor/HRT

KATEGORIJE
OZNAKE

KOMENTARI